Skocz do zawartości

URLmonitor - pozycjonowanie, reklama, monitorowanie

urlmonitor

Rekomendowane odpowiedzi

URLmonitor.pl

REKLAMA I POZYCJONOWANIE STRON INTERNETOWYCH

SKUTECZNA PROMOCJA USŁUG PRZEZ INTERNET

EFEKTYWNE WYSZUKIWANIE KLIENTÓW

Działanie systemu...

Robot przemierza internet i wyszukuje aktualne informację. Znalezione dane są przetwarzane oraz wyświetlane zgodnie z preferencjami użytkownika korzystającego z systemu. Dokładamy starań aby przetwarzanie danych odbywało się w sposób inteligentny czyli od właściwej treści zostawały odrzucane reklamy lub treści służące do poruszania się po witrynie internetowej. Użytkownik korzystający z systemu posiada możliwość dopasowania haseł które są szukane w treści witryny i w przypadku znalezienia system automatycznie tworzy powiadomienie o takim zdarzeniu. W systemie jest wdrażane rozwiązanie pozwalające publikować treści bez konieczności logowania w witrynie internetowej lub nawet jej odwiedzania.

Korzyści...

Dotarcie do klienta poszukującego produktu który znajduje się w twojej ofercie...

Można ustawić aby system powiadamiał w przypadku znalezienia w treści witryny haseł typu: kupie telefon, nauka jazdy, pozycjonowanie Warszawa i jeśli np. ktoś napisze nowy temat na forum który będzie zawierał te hasła to system utworzy powiadomienie z adresem witryny.

Pozycjonowanie bez spamowania i zgodnie z polityką programową google...

Koniec z bezwartościowym i nic nie dającym dodawaniem strony do katalogów lub blogów (precli) które są tak naprawdę spamem. Użytkownik może ustawić hasła po których znalezieniu będzie można wstawić tematyczny link z unikalną treścią który będzie miał duży wpływ na pozycje strony

Pozyskiwanie ruchu na twoją stronę internetową

Możesz zachęcać ludzi do odwiedzania twojej witryny przez dodawanie adresu twojej strony do znalezionych witryn lub wstawianie linku w stopkę forów dyskusyjnych

Publikowanie treści na forach dyskusyjnych

System pozwala publikować treści na forach dyskusyjnych bez potrzeby logowania się w nich. W panelu użytkownika można napisać treść wiadomości i po kliknięciu na wyślij system sam się zaloguję i opublikuję wybrany tekst.

Śledzenie działań konkurencji oraz aktualnych trendów jakie kreuje rynek

W każdym biznesie znaczącym elementem jest informacja i dzięki systemowi będziesz na bieżąco informowany o tym co dzieje się w świecie internetu

Możesz poszerzać wiedzę na temat dziedziny którą się interesujesz

Masz zainteresowania bez których nie możesz żyć i chcesz być na bieżąco ?. System powiadomi Cię gdy w internecie pojawi się jakaś nowinka dotycząca twoich zainteresowań

Twórz skuteczne akcję marketingowe i obserwuj już trwające

Możesz skutecznie promować usługi w internecie oraz obserwować aktualnie trwające

Projekt dopiero się rozwija więc sporo jeszcze jest w nim do poprawy.

Mile widziane sugestie dotyczące rozwoju projektu

Ceny już od kilkudziesięciu złotych

Strona projektu: URLmonitor.pl

czy system bedzie filtrowal baze tak aby reklamodawca nie otrzymywam stosu wpisow w preclach i katalogach z interesujacymi go haslami?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Pozycjonowanie bez spamowania i zgodnie z polityką programową google...

Koniec z bezwartościowym i nic nie dającym dodawaniem strony do katalogów lub blogów (precli) które są tak naprawdę spamem. Użytkownik może ustawić hasła po których znalezieniu będzie można wstawić tematyczny link z unikalną treścią który będzie miał duży wpływ na pozycje strony

autor tu chyba z innej planety :) reszta w podobnym klimacie

najlepiej mi podoba się to ze strony głównej :

System URLmonitor pozwala kontrolować internet,

nie zgłębiając sie w kwestie techniczne :P tu zaraz kto inny dowali....

Na chwilę obecną baza witryn składa się z ponad 500 forów na skrypcie PHPbb

Gratulacje bardzo dobra baza.....

Priorytetem systemu jest inteligentne wyszukiwanie informacji i napewno będzie to do tego dążyć. W skryptach ogólnie dostępnych i popularnych napewno nie będzie z tym dużych problemów, gorzej będzie w przypadku autorskich rozwiązań.

Na chwilę obecną baza witryn składa się z ponad 500 forów na skrypcie PHPbb i trzeba testować działanie i wydajność.

Wiesz, że takie techniki jak: <marquee onmouseover=><marquee> były stosowane w ubiegłym wieku.

Sorry za szczerość, ale patrząc na stronę projektu, jej wykonie i szybkość działania nic godnego uwagi się nie zapowiada ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Prawie każdy z nas ma narzędzia ( i to nie jedno) o podobnym działaniu (krótko mówiąc zamieszczanie linków na forach) kupione na własność,napisane, lub zlecone, z ogromną bazą działające wielowątkowo, szybko i skutecznie.

Nic dobrego nie wróże twojemu projektu.

p.s popraw top przynajmniej bo to jakaś tragedia

jesli to fora to zmienia postac rzeczy, wiem ze ktos juz pracuje nad podobnym projektem wiec konkurencja napewno wymusi dopracowanie projektu.

poysl dobry ale jak dla mnie zalozeniem powinna byc wielka swoboda konfuguracji dodawanych skryptow, aby klient we wlasnym zakresie mogl dodawac fora. ladnie moglo by sie to sprawdzic w lokalnych forach (ktorych zazwyczaj jest kilka i kazde na innym skrypcie), chociaz z tego co wiem to zalozenia konkurencyjknego projektu sa inne

swoja droga , to czy przy parsowaniu takiej ilosci for jak wygladaja wymagania?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Generalnie rozwiązanie ma nie służyć do spamowania, ale naturalnego pozyskiwania ruchu na stronę internetową. To nie ma wstawiać linków gdzie się da, tylko tam gdzie jest potencjalny klient. Rozwiązanie pozwala wyszukiwać klientów/ludzi którzy napiszą na forum temat typu: "Dobra księgowa Warszawa" i wydaję mi się, że dobrze działające rozwiązanie tego typu każdemu może się przydać. Piszcie co powinno zawierać takie coś, a czego nie powinno i z czasem będzie się poprawiać....

Wymagania są stosunkowo nie duże, ale jest wiele niedopracowań i jakby to miało działać z dokładnością co do kilku minut mogło by być gorzej....

wstawiać linków gdzie się da, tylko tam gdzie jest potencjalny klient

różnica między nami polega na tym ze ja woje wstawić wszędzie gdzie się da. I uważam to za słuszna strategie.

Kasy na swoim narzędziu nie zarobisz.Same założenie są blednie, nie mówiąc o systemie działania

ok ;) z mojej strony koniec dyskusji.Pozwodzenia

W ogole z opisu autora ciezko mi bylo zrozumiec o co chodzi, dopiero jak poczytalem Wasze komentarze to zrozumialem, ze to ma byc taki ala Xrumer :D Niech autor lepiej popracuje nad opisem i napisze w prosty sposob zasade dzialania jego softu, a nie jakies pierdoly.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności