Skocz do zawartości

Indeksacja domeny zamiast subdomeny

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłem ostatnio tematyczny katalog stron. Stoi na subdomenie, bo plan jest taki, że na innych subdomenach powstanie coś innego, jakiś blog, może precelek, może forum, się zobaczy.

Ale do rzeczy. Domena jest przekierowana (302) na subdomenę "katalog.", na której jest właśnie katalog. Problem w tym, że mimo wszystko G zaindeksowało mi domenę z treścią jaka jest pod subdomeną, a subdomeny w indeksie brak. Dodam, że robiłem już tak na innej domence i wszystko poszło jak trzeba, tj. na "site:domena" i na "site:sub.domena" pokazywał wyniki dla subdomeny.

Czy ktoś wie jak to się stało i jak to odkręcić (uporządkować), bo nikt przecież nie doda strony do katalogu, którego nie ma w indeksie, a przecież jest tylko że pod adresem domeny zamiast subdomeny.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności