Skocz do zawartości

DRAMAT z SWL

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

e-web 600 pk na 1 stronę wystarczę dla zindeksowania

ok - spróbujemy po niedzieli coś takiego uskutecznić, zobaczymy jakie będą efekty.

A jeszcze pytanie - czy warto w ten sposób dopalać wpisy na katalogach które dopiero startują, lub mają niższy PR?

Czy oprzeć się na 20-30 solidnych i te linkować?

Pozdrawiam serdecznie

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Linkme i livelink to raczej slabe systemy, ktorych czas de facto minął.

Linkme ciągle wprowadza zmiany może wróci do formy.

A wracając do tematu o ile taniej wychodzi indeksowanie seomatikiem niż statlinkiem ? jaka jest zależność punktów przyłożonych na katalog czy precel.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

bardzo nie wydajne rozwiązanie, jak mam 1000 wpisow to mowisz ze powinienem dac 600k punktow? Tyle pkt kosztuje okolo 900zl netto miesiecznie... a chodzi tylko o jedna strone... i w ogole jest cos takego jak dodawanie masowe w eweblinku? Niema! Wiec eweblink odpada z miejsca do takich akcji.. jest beznadziejny pod tym wzgledem...

dlatego polecam gotlinka, wystarczy 200 pkt na 1 wpis na 10 dni, po 10 dniach sie zdejmuje... trzymanie pkt wiecej niz 10 dni nic dodatkowego nie wnosi...

i ogolnie do takich celow sluzy najlepiej rotacja. stale systemu do podlinkowania sa nieoplacalne. chyba ze masz kasy/zasobow jak lodu wtedy stale przejda...

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

bardzo nie wydajne rozwiązanie, jak mam 1000 wpisow to mowisz ze powinienem dac 600k punktow? Tyle pkt kosztuje okolo 900zl netto miesiecznie... a chodzi tylko o jedna strone... i w ogole jest cos takego jak dodawanie masowe w eweblinku? Niema! Wiec eweblink odpada z miejsca do takich akcji.. jest beznadziejny pod tym wzgledem...

dlatego polecam gotlinka, wystarczy 200 pkt na 1 wpis na 10 dni, po 10 dniach sie zdejmuje... trzymanie pkt wiecej niz 10 dni nic dodatkowego nie wnosi...

i ogolnie do takich celow sluzy najlepiej rotacja. stale systemu do podlinkowania sa nieoplacalne. chyba ze masz kasy/zasobow jak lodu wtedy stale przejda...

Jeśli chodzi o e-weblinka to można nim automatycznie linkować wpisy w publikerze (problem polega na tym, że trzeba mieć publikera ;) ). Ale nie wiem jak to się sprawdza, bo choć mam publikera, to jeszcze nie używałem opcji linkowania z SWL'i.

Statlinka przez to, że jego linki wyświetlają się na zaindexowanych podstronach wystarczy 5-10 linków. Koszt przeważnie do 100 pkt (czyli wartość ok 2zł / mies). ;)

A jak to wygląda z seomatikiem czy wyjdziemy z nim bardziej na plus niż ze statlinkiem ?

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

linkme tkwi w sredniowieczu gdzie user wszystko musi robic recznie

imho system dobry dla bezrobotnych majacych duzo czasu na bezsensowne klikanie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Bzdury piszesz

1) masz masowe dodawanie w ewebie (konta pro) - nie znasz, nie pisz

2) piszesz dalej o 200 pkt na 10 dni w gotlinku... tutaj możesz dać te 600 pkt np. na 3 dni i też wystarczy na zaindeksowanie - więc koszt zupełnie inny niż podajesz. Dając przy jednym systemie założenie "na stałe"/"na miesiąc" a przy drugim który wolisz - "na krótko" - dokonujesz manipulacji.

dymna.jpg

Skąd ten "DRAMAT" w tytule?

Co do podlinkowywania swl-e mają jedną wadę dają linki czasowe, które znikają co często w źle skonstruowanych katalogach doprowadza do późniejszego ponownego wyindeksowania wpisów i osłabieniu pozycji witryny docelowej. Jeżeli zależy Ci na długotrwałych efektach to zdecydowanie lepszym pomysłem jest znalezienie linków stałych. Swl- e sprawdzają się w projektach krótkoterminowych gdzie trzeba szybko coś zaindeksowac i wprowadzić na pozycję lub do oblinkowania 3 i dalszych poziomów zaplecza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności