Skocz do zawartości

Z AdClicka do ARBO ? czy warto ?

bruny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zalezy jaka tematyka ja jestem z tematyki rozrywkowej w arbomedia a bardziej muzyka mam okolo 80 tys uniq w meisiacu no i kasy jest niewiele ale moze dlateog ze nie jestem tam dlugo dopiero od miesiaca mam badania gemiusa wiec moze to kwestia czasu

narazie na serwer i na waciki wystarcza

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Najlepiej zajrzeć do portfolio Arbomediów, tam znaleźć

witryny odpowiadające Twojej tematyką i poobserwować

jakiś czas - są reklamodawcy? Jakiego typu kampanie

są wyświetlane, itp.

Moją powierzchnią zawiaduje Adnet i jestem zadowolony.

Może Adnetowi się przyjrzysz i ich GRPnet-owi?

Szy.

Pisalem do adnetu 3 razy co kilka miesiecy nie odpisali ani razu.

Adclick przyslal odrazu umowe ale co widac po ich stronach nie maja reklamodawcow.

Arbomedia tez nie miala czasu odpisac.

Zaczne robic dopiski w stylu:

"Licze ze wasza firma jest na tyle powazna ze moge liczyc na jakakolwiek odpowiedz"

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

O - to moja sytuacja jest identyczna. Wysłałem maila do 4 ajwiększych agencji - dwie odpowiedziały w zasadzie zaraz. Ale akurat te dwie w których nie widać reklam zasięgowych ani w ogóle za dużo reklam. Ale nawet te które odpowiedziały - mają warunki w zasadzie "My - Pan i Władca" a ty jesteś szarą masą od "linków".

Aż sobie tak człowiek marzy - dogadać się w 50 serwisów i stworzyć własną agencję ...

myslisz, że to cos zmieni?

Mysle ze powinno ;) dzis ja chce dla nich zarabiac a oni na to leja ale to jest dzis i kiedys moze ja bede szukal agencji a wtedy bede pamietal ze adnet leje na ludzi ktorzy chca z nimi wspolpracowac.

Co innego wyslac odpowiedz "Nie bo nie" a co innego "Ni czesc ni sp*******j" :)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Mnie z Adnetu na maila o przystąpienie do sieci odpisał jakiś DYREKTOR dopiero po tym jak się zgłosiłem w sprawie wykupienia reklamy. :)

W sumie okazało się, że ani jedno ani drugie nie jest opłacalne :) Z takimi cenami przy tak archaicznych metodach rozliczeniowych i takim podejściu do właścicieli witryn to te wszystkie polskie sieci czeka zagłada(za sprawą G.AdWords oczywiście), więc pabel: Twoje marzenie kiedyś może się ziścić ;)

Z takimi cenami przy tak archaicznych metodach rozliczeniowych i takim podejściu do właścicieli witryn to te wszystkie polskie sieci czeka zagłada(za sprawą G.AdWords oczywiście), więc pabel: Twoje marzenie kiedyś może się ziścić :)

101021[/snapback]

No niestety raczej nie za szybko - G. nie zajmuje się reklamami w której niekoniecznie chodzi o to, żeby kliknąć a o to - żeby zapamiętać markę albo produkt.

Mi także zupełnie nie opłaca się wchodzić do sieci w tej chwili - duże ograniczenia i obiecanki. Zobaczymy jak "urosnę trochę" - może inaczej będą rozmawiać.

No niestety raczej nie za szybko - G. nie zajmuje się reklamami w której niekoniecznie chodzi o to, żeby kliknąć a o to - żeby zapamiętać markę albo produkt.

Miałem na mysli to, że promowanie marki poprzez banery będzie mniej opłacalne niż promowanie marki poprzez właśną stronę www, na którą będzie kierowany ruch poprzez G.AdWords. G. robi desant do naszego kraju, żeby wyrobić u właścicieli reklamowanych marek taki właśnie pogląd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności