Skocz do zawartości

Jak słysze takie rzeczy to mnie trafia...

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzę sobie spokojnie i słucham radia po czym słyszę że 3,5tys kalendarzy kosztowało 130 tys i chyba się przesłyszałem myślę wiec szukam i faktycznie kalenadze za 130tys. No szlak mnie trafia jak widzę jak marnują się moje pieniądze z podatku, ale nadal nie ma po czym jeździć, i dzieci głodują.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Przykłady z ostatnich dni:

- wczoraj dostałem kartkę świąteczną z Urzędu Marszałkowskiego - Punktu Informacyjnego Funduszy Europejskich,

- kilka dni temu u siostry na zajęciach z fizyki na Uniwerku wszyscy otrzymali "od Unii" po pendrajwie.

Bez jaj, Urząd Marszałkowski nie jest od rozsyłania kartek świątecznych, a fundusze unijne od takich podarunków!

Dla mnie to niepoważne...

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Mnie krew zalewa gdy słyszę rzeczy takie jak:

Nowe Ekspresy ponad 100 tys

Ochrona BOR dla ludzi którzy nie powinni jej mieć kolejne,

Nowe dywany znów.

I tak cały czas

Politycy żyją jak królowie za nasze pieniądze, nie interesuje ich to że ludzie zarabiają grosze podczas gdy oni dławią się w luksusie, nie potrafią zrozumieć że [kowalski] ciężko pracuje cały miesiąc aby utrzymać rodzinę. Nic ich nie interesuje, moim zdaniem powinni być wynagradzania za to co zrobią. Widzicie nie raz na sali sejmowej 2-3 osoby z 460 jak to ?

Gdyby zwykły obywatel nie przyszedł do pracy od razu został by zwolniony, a oni nic, przynoszą jakieś usprawiedliwienia jak dzieci w gimnazjum dla mnie jest to śmieszne.

A najbardziej śmieszy mnie PIS i pan Kaczyński większego kretyna nie widziałem, oni dlatego nienawidzą PO bo teraz to oni mają więcej a im brakuje tego co mieli gdy rządzili.

Wypowiedział bym się jeszcze ale szkoda nerwów na takich ludzi jak oni, dlatego mam radę dla tych których denerwuje polityka, śmiejcie się z nich ponieważ nasz sejm to jeden wielki cyrk,

Mnie z kolei bardziej śmieszą oszczędności PO.

W mediach było o zwolnieniach z kancelarii prezydenta oraz o sprzedaży samochodów podając, że po co kancelarii kilkadziesiąt samochodów.

Tak więc ludzi zwolniono, podjęto problem sprzedazy niepotrzebnych samochodów lecz juz w mediach nie widziałem tego, że jednocześnie budżet kancelarii prezydenta ustalono o 20mln złotych większy niż w roku ubiegłym. No ale cóż w mediach powiedzą, że tną to ludzie przyjmą i się cieszą.

Jednak trzymając się faktów a nie mediów bo o to chodzi a jak kto zainteresowany to wie, to jak widać czym bardziej tną to tym bardziej wydają. To ja w takim razie preferuje rząd rozrzutny:P.

Z cięciem kasy dla partii politycznych ja się nie dziwię PO, ponieważ przy okazji afery hazardowej pokazali, że nie potrzebują tych pieniędzy. Tyle, że nie każda partia zdobywa fundusze robiąc interesy w środku nocy na cmentarzu. Co do PJN, oni póki co kasy i tak by nie dostali więc im nie robi to żadnej rożnicy a taka decyzja wyniesie ich bardziej medialnie;].

Co do ochrony BOR najbardziej mnie rozśmieszył fakt przyznania Niesiołowskiemu za to, że Ryszard C (zaatakowal biuro w Łodzi) był widziany w jego biurze. Jak się okazało wcale go tam nie było. Ale chociaż była okazja napluć na coniektórych;].

Swoją drogą dziwne, że przestali trąbić o Ryszardzie C gdy się okazało, że współpracował z milicją w PRL, był m.in tajnym informatorem oraz po tym gdy Prokuratora zajęła się badaniem wcześniejszą przynależnością Ryszarda C do Platformy Obywatelskiej (aczkolwiek w tym drugim wyników dochodzenia już nigdzie nie spotkałem ale myślę, żę to bardziej plotka, aczkolwiek prokuratora z racji obowiązku podjęła zbadanie sprawy).

Co do uwag kto jest kretyn kto nie zostawmy dla siebie a my rzucajmy fakty bo one mają dla nas znaczenie. A jak ktoś głupi to jego problem:P

Ja np. niektórych miałem za zwykłych morderców a dziś zasiadają w RBN więc przestrzegam, że można łatwo się pomylić:D.

Wiadomo jacy są politycy - ludzie chodzący na wybory widać to lubią i im to nie przeszkadza :D

głupie gadanie...

wolę iść na wybory i mieć mniejsze zło niż nie iść i.... prezydetn RP: A. Lepper, premier RP: R. Giertych....

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności