Skocz do zawartości

skrypt czarna magia

13wally

Rekomendowane odpowiedzi

w zasadzie nie wiem od czego by tu zacząć:D

potrzebuję skryptu, który wywoływałby połączenie między sklepem A i sklepem B tak, żeby produkty ze sklepu B miały taki sam stan magazynowy, nazwę i kody jak te w sklepie A, i żeby klient, który sobie siedzi w sklepie B widział w/w stany magazynowe bez przechodzenia na sklep A.

I teraz psikus jest taki: xml-e w sklepie A są, głowa wie o co chodzi, ale bladego pojęcia nie mam jak stworzyć skrypt, który by to wszystko połączył ze sklepem B?

Ma ktoś chociaż ideę w czym takie coś napisać, albo od czego by tu zacząć?

:)

Proponowałbym napisać skrypt, który raz na godzinę za pomocą CRONa aktualizuję stan magazynowy. Zacznij od zbadania struktury bazy. W czym napisać? W PHP.

Ps. Temat bardziej pasuje do PHP / MySql

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

A no widzisz, mam taką misję i kompletnie nie wiem od czego się tu zabrać, a że temat bardziej do php pasuje to dzięki za podpowiedź , bo nawet to nie było dla mnie oczywiste (osioł?):D

Popróbuję, choć z której strony by to ugryźć to mi pewnie zajmie... parę miesięcy heh

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności