Skocz do zawartości

Zabiłem strone Publikerem

newbie1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ustawiłem publikera na 200 wpisów dziennie, trzy frazy, wpisy pingowane jeden raz przez jeden dzień. Strona, nówka nie śmigana, szła nawet nieźle i po 2 tyg była w top50 po czym boom i wpadła w filtr. Domyślam się, że jak dodam parę mocnych linków to z niego wyjdzie, ale chciałem przestrzec początkujących, że z Publikerem też trzeba uważać, szczególnie na nowych domenach. Dodam, że miałem zaznaczoną opcję nie dodawaj do zbanowanych katalogów jednak przeglądając dodane wpisy to większość z nich to i tak totalny schit, który pewnie spowodował filtr.

Pozdrawiam.

... przeglądając dodane wpisy to większość z nich to i tak totalny schit, który pewnie spowodował filtr.

No to sam sobie zaprzeczasz - jakby byl shit to by nie mial zadnej mocy, nie byl odnaleziony przez Google i bys zadnego filtra nie mial.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ja tak samo kilka razy polecialem cala baze katalogow w omniadd w 1 dzien, czyli ok. 3000 (bez pingu) i nic sie zlego nie stalo. Po tygodniu w Yahoo bylo moze 20 linkow z roznych katalogow :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności