Skocz do zawartości

Czy komuś udało się skontaktować z google ads

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

WItam serdecznie!

Mama parę serwisów które sobie pozycjonuje od dłuższego czasu, legalnymi metodami doprowadziłem do cąłkiem sporej ogladalności i miałt do mnie trafić 2 czeki. A tu dokłądnie dzisiaj dostaje info ze moje konto zostąło wyłaczone bo zostało skojarzone z jakimś innym na którym były nielegalne kliki.

Napisałem do nich wiec maila bardzo grzecznego i czekam na odpowiedź. W tym momencie, mam pytanie do Was. Czy komuśzdażyło się cośpofdbnego i udało kiedykolwiek w histori odblokować zablokowane konto. Czy jest jakiś telefon do Google Polska???

Z góry dzięki za info.

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

zostało skojarzone z jakimś innym na którym były nielegalne kliki.

Możesz to rozwinąć?

Ja wysłałem maila 15 listopada w celu sprawdzenia strony i jeszcze nie dostałem odpowiedzi, chociaz kilka dni wcześniej sprawdzili mi inną. Może przez ten wielki update nie mogą się wyrobić z odpowiadaniem;-)

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

zostało skojarzone z jakimś innym na którym były nielegalne kliki.

Możesz to rozwinąć?

Ja wysłałem maila 15 listopada w celu sprawdzenia strony i jeszcze nie dostałem odpowiedzi, chociaz kilka dni wcześniej sprawdzili mi inną. Może przez ten wielki update nie mogą się wyrobić z odpowiadaniem;-)

98925[/snapback]

Cytuje maila:

Zauważyliśmy, że Twoje konto AdSense jest związane z poprzednim kontem,

zlikwidowanym za generowanie nieprawidłowych kliknięć.

A powiedz w jakiej srpawie do nich pisałeś? jak to sprawdzenie strony? Pod względem leglaności?

Liszek

Blokada + podobne dane  - pewnie tak było ...

99011[/snapback]

Fakt konto było zablokowane ale na mojego kolegę. Mieskzamy razem w parę osób i wychodzimy na jeden adres IP. Pewnie dlatego. Tylko ja w porównaniu do nich nie oszukiwałem. I to mnie najbardziej denerwuje. Miałem 100% naturalny trafic bo wiedziałem jużczym to grozi i dlatego zależy mi na tym aby ten konto można było odblokować.

Dla tego ponawiam pytanie bo nie dostąłem jeszcze odpowiedzi? Czy komuś Google odpisał po zablkokowaniu konta na odwołania się apropo jego blokady? Lub może podał jakieś konkretne przyczyny

Liszek

Było cos juz na temat blokowania kont na tym forum. Nawet oficjalne wypowiedzi z konferencji AS. Mowil ze jezeli komus zablokowano konto a jest naprawde 'niewinny' to niech kulturalnie do nich pisze i stara sie przedstawić ze jest on nie zawinil - nie maja obowiazku Ci odpowiedziec... ale byla wypowiedz ze tam tez pracują ludzie i czasem ktoś sie zlituje i odblokuje... ale napewno musi Cie to kosztowac duuzo zaangarzowania i szczescia - powodzenia zycze B)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Było cos juz na temat blokowania kont na tym forum. Nawet oficjalne wypowiedzi z konferencji AS. Mowil ze jezeli komus zablokowano konto a jest naprawde 'niewinny' to niech kulturalnie do nich pisze i stara sie przedstawić ze jest on nie zawinil - nie maja obowiazku Ci odpowiedziec... ale byla wypowiedz ze tam tez pracują ludzie i czasem ktoś sie zlituje i odblokuje... ale napewno musi Cie to kosztowac duuzo zaangarzowania i szczescia - powodzenia zycze :)

99049[/snapback]

Dzięki za info. Spróbóje. W kartach szczęscia nie mam to może chociaż w Adsense :)

A wiecie może jak jest z domenami? Czy natych seriwsach co mialem swoje reklamy moge umieścici konto kogoś innego? Czy serwisy dostają bana?

Liszek

Ja wysłałem maila 15 listopada w celu sprawdzenia strony i jeszcze nie dostałem odpowiedzi

kurcze, wiem, że Google to niesamowite przedsięwzięcie, ale chyba nie potrafią przewidzieć przyszłości i odpisać na list, który dostaną za 2 tygodnie...

:)

sorki nie mogłem sie powstrzymac

A jak myslicie na temat likwidacji kont i powiazanych domen?

Ta sobie pomyśłałem np.

Miałem zablokowane konto na jakiesj stronie z zarejestrowana domeną na mnie?

likwiduja mi konto udostępniam komuś subdomeny na jego rachunek w adsense.

Myśłicie że google sprawdza i takie rzeczy? Tak sobie skojarzyłem?

Bo jak sie komus likwiduje konto nie za nieleglane traffic, tylko za powiazanie z kontem ktore było za neileglany traffic? to albo domenki albo IP, albo jedno i drugie

Liszek

Ptaq "cytował" moje wypowidzi :)

Powiem Ci tak. Miałem z takim czymś doczynienia. Odpisali koledze na maila około hm.. 2-3 miesiące po wysłaniu. Jeśli jesteś według obsługi powiązany z jakims kontem, które generowało fałszywe kliknięcia to niestety ale nie ma szans aby Ci odblokowali. Przejrzałem mase różnych for, głównie angielskich i jeden wniosek: zablokują ci konto, lepiej szukaj osoby która sie zarejestruje wykup nowy serwer zmodyfikuj strone i zaczynaj odnowa. Wiem, że czasami popełniamy błędy czy cokolwiek... ale niestety tutaj regóły są bardzo twarde: możesz zarabiać, ale : nie zadużo i niezaszybko bo 'jesteś [ nierzetelny partner ]'. Musisz poprostu dbać o to konto jak o niemowle.

Tylko znalazłem jedną wzmiankę gdzieś na webmasterworld, że pozwolili komus wrócić ale gościu mial bardzo dobry serwis.

Była jakaś konferencja i jakaś tam babka właśnie wypowiedziała się, że nie ma dnia aby kogoś nie blokowali za fałszywe kliknięcia. Oczywiście pisali, że można próbować, że wkońcu też tam pracuja ludzie, że może zrozumieją czy cokolwiek.. ale z doświadczenia wiem, że wsumie.. możesz spróbować ale jak będziesz czekał 2 miechy na odpowiedż z "szablonu" która Ci nic nie da.. odpiszesz na tą ich odpowedź poczekasz kolejnych kilka tygodni tylko po to aby otrzymać tą samą wiadomość z "szablonu" co wcześniaj to zrezygnujesz. Możesz próbować ale raczej nie ma szans.

Z drugiej strony nie rozumiem czemu gdy się zgłosi obsłudze, że jakas tam dana strona łamie regulamin, że gościu oszukuje to tylko obsługa ładnie dziękuje za pomoc i.. nic nie robi!

eh.. to tak jak z allegro: dzięki mnie zamkneli około 20 oszustów. Nawet raz w sprawie jednej musiałem składać wyjaśnienia w sadzie jako swiadek... a oficialnie na swoje dane jestem zablokowany na całe zycie, bo jakiejśc piź*(&%^ się coś wydawało. Masakra..

Pozdro..

Co do udostepniania konta/stron nowemu uzytkownikowi AS to chyba w regulaminie pisze ze mozna. Bo tak jakbys np. sprzedal strone jakas a ktos potem na niej sobie reklamki zamiesci, to przecierz moglby nie wiedziec ze zostal ktos wczesniej blokniety tam. Choc oni mogą sie tam nie rozdrabniać nad szczegolami :D

Proponuje jeszcze przeczytac ten fragment w reg. co pisze wlasnie na ten temat.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Co do udostepniania konta/stron nowemu uzytkownikowi AS to chyba w regulaminie pisze ze mozna. Bo tak jakbys np. sprzedal strone jakas a ktos potem na niej sobie reklamki zamiesci, to przecierz moglby nie wiedziec ze zostal ktos wczesniej blokniety tam. Choc oni mogą sie tam nie rozdrabniać nad szczegolami :D

Proponuje jeszcze przeczytac ten fragment w reg. co pisze wlasnie na ten temat.

99264[/snapback]

Oki aleco innego jak przekazuje strone na której wszytko było oki, a co innego jak przekazujesz stronę na której konto Ci zablokowali!

Liszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności