Skocz do zawartości

Czy komuś udało się skontaktować z google ads

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

No tak ale w google powinni tez przewidziec taka ewentualność ze ktomuś zablokują i ktos poprostu zrezygnuje juz z tego i sprzeda strone komuś innemu i prawdopodobnie by nie powiedzial kupującemu ze jemu blokneli reklamy by nie stracic klijenta. No ale to tylko takie moje male przemyslenie.

Ewentualnie mozesz wstawic nowe reklamy (z innego konta) i od razu napisac do google czy wszystko jest w porzadku. Zawsze to troszke wiecej pewnosci bedziesz miec.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ja wysłałem maila 15 listopada w celu sprawdzenia strony i jeszcze nie dostałem odpowiedzi

kurcze, wiem, że Google to niesamowite przedsięwzięcie, ale chyba nie potrafią przewidzieć przyszłości i odpisać na list, który dostaną za 2 tygodnie...

:)

sorki nie mogłem sie powstrzymac

99069[/snapback]

Wielcy tego forum posuneli się na tyle dalece w gnojeniu że postanowili zablokować możliwość wspołpracy z google ads uczciwym ludziom.

Skojarzyłem ten post z pogrożkami jakie dostałem w związku z próba przejęcia mojego konta w AdSense.

Sorry za OT

Nie mogłem sie powstrzymać...

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Orientowalem sie niedawno jak to jest z odzyskiwaniem kont...praktycznie nie ma szans.

Maja juz gotowe szablony z odpowiedziami smile.gif

W skrocie mozna korespondencje z Googlersami opisac tak:

Na poczatku pisza ze masz zablokowane konto, nastepnie ze nie moga udostepnic danych dlaczego zablokowali konto bo to tajemnica. Pozniej jak jestes upierdliwy to wysla Ci informacje ze "specjalisci" sprawdzili jeszcze raz konto i ze nadal jest cos nie tak :-) Jak jeszcze troche zaczniesz im marudzisz to podadza Ci adres do swoich prawnikow i na tym sie skonczy gadka smile.gif A no i przy kazdym mailu informuja Cie ze jakos osoba zbanowana nie mozesz zakladac wiecej kont smile.gif

Prawda jest taka ze Google moze zablokowac kazdemu konto nawet bez podawania przyczyny (jest odpowiedni zapis w regulaminie).

:)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności