Skocz do zawartości

IFPK.pl -darmowy PR 3, moderowany.

zurun

Rekomendowane odpowiedzi

Ale po prostu nie ma tutaj się czym chwalić:D Takie coś mozna w 1 min postawić. Dodatkowo wymaga linku zwrotnego co jest przegięciem.

adiectus - naucz się czytać ze zrozumieniem, Bez linku zwrotnego nie dodajemy stron oferujących: hosting www,pozycjonowanie, katalogi seo,marketing i reklama,gry komputerowe.

czyli dodajemy wszystkie jak leci oprócz tych wymienionych w "jakie??" czyli generalnie 99% stron

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale po prostu nie ma tutaj się czym chwalić:D Takie coś mozna w 1 min postawić. Dodatkowo wymaga linku zwrotnego co jest przegięciem.

adiectus - naucz się czytać ze zrozumieniem, Bez linku zwrotnego nie dodajemy stron oferujących: hosting www,pozycjonowanie, katalogi seo,marketing i reklama,gry komputerowe.

czyli dodajemy wszystkie jak leci oprócz tych wymienionych w "jakie??" czyli generalnie 99% stron

Oj nie 99% stron:) wiem bo prowadzę katalog i tego typu strony u mnie to około 20%

Po za tym i tak to jest bez sensu prosić o link zwrotny w takim katalogu:)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Oj nie 99% stron:) wiem bo prowadzę katalog i tego typu strony u mnie to około 20%

Po za tym i tak to jest bez sensu prosić o link zwrotny w takim katalogu:)

to ty sobie prowadzisz po swojemu a ja po swojemu . dodajemy wszystkie strony zgodne z regulaminem koniec kropka. i przestań się czepiać ja sie twojego katalogu nie czepiam , narazie wszystkich co się zgłosili przyjąłem, czyli 100%

Nie czepiasz się mojego bo nie ma czego się czepiać:D proste i logiczne. Po prostu przyjmij dobrą radę od ludzi którzy chociaż trochę sie znają na tym. Przy tym katalogu tylko tyle zrobiłeś że wgrałeś pliki na serwer (1 min roboty). Powinieneś sie postarać i zrobić fajną grafikę chociaż.

Nie czepiasz się mojego bo nie ma czego się czepiać:D proste i logiczne. Po prostu przyjmij dobrą radę od ludzi którzy chociaż trochę sie znają na tym. Przy tym katalogu tylko tyle zrobiłeś że wgrałeś pliki na serwer (1 min roboty). Powinieneś sie postarać i zrobić fajną grafikę chociaż.

nie wiem jaki jest twoj katalog.

Hahaha. Katalog ma wartość:

1. dobry skrypt

2. dopalane podstrony

3. reklama w innych katalogach (banerowa)

4. PR nie ma wielkiego znaczenia! Liczy sie to że nic nie zabiera mocy dodanym stronom. U ciebie moc zabiera aktualnie 8 linków (a będzie ich więcej).

5. w 100% darmowy a wpisy błyskawicznie się indeksują

6. grafika w 100% uniklna i profesjonalna

7. ludziom się podoba

A do tego komentuje osoba która w ogóle nie ma pojęcia o mocy katalogów i ich wartości dla dodawanych stron:)

Hahaha. Katalog ma wartość:

1. dobry skrypt

2. dopalane podstrony

3. reklama w innych katalogach (banerowa)

4. PR nie ma wielkiego znaczenia! Liczy sie to że nic nie zabiera mocy dodanym stronom. U ciebie moc zabiera aktualnie 8 linków (a będzie ich więcej).

5. w 100% darmowy a wpisy błyskawicznie się indeksują

6. grafika w 100% uniklna i profesjonalna

7. ludziom się podoba

A do tego komentuje osoba która w ogóle nie ma pojęcia o mocy katalogów i ich wartości dla dodawanych stron:)

dziwne ze ludzie zglaszaja strony do mojego katalogu , po za tym itak to otwarty mini bedzie wymienione na autorski skrypt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności