Skocz do zawartości

"Pozycjoner" z Allegro

Tom:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie chodzi o co innego. W aukcji jest:

"Pamiętaj! Korzystając z profesjonalnych usług pozycjonowania możesz mieć świetne efekty a przy tym spać spokojnie, że strona nagle nie spadnie rankingu!"

Jak to jest możliwe jak w aukcji jest:

"optymalizacja we własnym zakresie" - jak ktoś zgłasza stronę na usługę pozycjonowania to skąd ma wiedzieć czym jest opty oraz jak ma to wykonać?

"dzie google zwraca maksymalnie 1.000.000 wyników wyszukiwania." - szczerze, to ta osoba tym stwierdzeniem zaprzeczyła notce na końcu aukcji:

"Pamiętaj! Korzystając z profesjonalnych usług..."

Dlatego chciałem z tą osobą nawet publicznie porozmawiać. Nie uważam każdej osoby z Alle że jest marnym pozycjonerem ale żerka na nieświadomce przeciętnych internautów jest nie etyczna...

Jeżeli gość ocenia frazy po ilości wyników to ja mu gratuluje.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności