Skocz do zawartości

Blasty Xrumer - allegro

Andarex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam inne zdanie w tej kwestii. blisko 40 tys na nowke sztuke - top10 w tydzień. zero stresu. wisi od 3 miesięcy ;)

jak testowac to hardcorowo. przynajmniej wiesz co możesz.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred

może i masz racje ale teraz jest strasznie dziwny okres i G wariuje.

W wakacje to sie waliło blasty nawet i 150 k na niezaindeksowane domeny a raz nawet przywaliłem 1 000 000 pkt gotlink na 1 fraze i nie dostałem filtra ani bana ale dzisiaj google jest wyczulone i raz może się udać a raz nie...;)

Także ja polecam stopniowo blastować....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

cenzura

sugerujesz może jakiś test ?

jak tak to może zaraz kupie jakąś domenke i przetestujemy blasta z Twojej listy ;) na bardzo duży przyrost linków 1 dnia...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Przesadzacie z tym ze trzeba umiec xrumera uzywac... po prostu zbiera sie fora, filtruje, i robi sie mniejsze/wieksze blasty w zaleznosci od zapotrzebowania, jaka tu filozofia...

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Z allegro nie ale z tego forum tak.

a dlaczego z allegro się nie da?

chodzi mi o cenę głównie, bo akurat z chęcią bym przetestował, 20 zł to cena ok, a na forum zazwyczaj ceny przekraczają 100 zł

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Z allegro nie ale z tego forum tak.

a dlaczego z allegro się nie da?

chodzi mi o cenę głównie, bo akurat z chęcią bym przetestował, 20 zł to cena ok, a na forum zazwyczaj ceny przekraczają 100 zł

Bez różnicy, przecież tu i tu sprzedaja pewnie ci sami ludzie, wszystko zależy od tego co potrafią ustawić, pytanie kiedy wielki G sie wqrwi i zacznie ograniczać blastowanie, pozycjonowanienie może być tak proste :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności