Skocz do zawartości

Blasty Xrumer - allegro

Andarex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W dobrym blascie chodzi głównie o bazę, a nie o ustawienia. Nieliczni są w stanie taką zebrać.

Tak, można ustawić wariacje.

wariację :) wariacja, mat. suma wszystkich składników postaci |f(xk) – f(xk–1)|, gdzie f(x) — funkcja zadana na odcinku [a, b], a a = x0 < x1 < ... < xk < ... < xn = b — punkty danego rozbicia tego odcinka.

Jak mi taką ustawisz to biorę blasta właśnie od Ciebie.

Tak to nazwał botmaster a nie ja

Pogrążasz sie, czyli co bez głowy, bez pomysłu, kupiłeś narzędzie i sprzedajesz blasty, a w dodatku niemal w każdym twoim poście czytam, że trzeba z nimi uważać - czytaj zbanowałem moimi blastami już w ###### domen, ludzie się skarżą i ciebie ostrzegam, jeżeli nie masz PR=7 i 20k linków z Polski, nie zamawiaj u mnie blasta bo filtr gwarantowany? :)

Jak kupować blasty to TYLKO od tych co dają raporty. Mam taki przykład :

Taniutki i stosunkowo mały blast z raportem na zaplecze na frazę niesłabą - weszła po miesiącu do top10.

Drogi super hiper wielki blast od najlepszego zawodowca na docelową stronę bez raportu i po miesiącu docelowa strona kilka oczek za zapleczem.

Niech każdy sobie wyciągnie wnioski jak wybierać sprzedawców blastów.

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

@newbie1

bo XR to bardziej narzędzie dopalające strony. Najpierw polecam np odpalenie publikera na strone i skatalogowanie później dopalanie przez XR oraz SWL.:) U mnie ta metoda zawsze działa :)

No i oczywiście mocne linki..

@cenzura

bana raczej nie a filtra ?

Ja też mam XR ponad 2 lata i jakoś ban sie nie zdażył filtr już tak.

@BlackCat

Ci co dają raporty to najczęściej mają mniejszą skuteczność od tych co nie dają...Nikt nie daje raportu bo każdy długi czas zbiera porządną liste i mając raport każdy inny może sobie zrobić blasta. z tej listy.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

BlackCat nie bądź żyłą i powiedz, który to ten zawodowiec?

Leon .. nie mylić z Lennym :)

nie wiem o co kruszycie kopię ale od dawna wiadomo, że porządne blasty ma ledwo kilka osób z tego forum (można ich policzyć na palcach jednej ręki)... i nie jest to żadna osoba występująca w tym wątku

Tym optymistycznym akcentem można zakończyć dyskusję.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@cenzura

bana raczej nie a filtra ?

Ja też mam XR ponad 2 lata i jakoś ban sie nie zdażył filtr już tak.

Dawstaw nie kłam bezczelnie:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...&pid=671464

Napisane: 1.04.10 - 17:45

Witam.

Jestem na kupnie Xrummera 5Jakie są wasze opinie na temat XRumer 5.0 Palladium? Wiem że rok temu "wymiatał" a jak teraz z indeksowaniem i pozycjonowaniem nim ?

Posiada ktoś z was na forum ten program ?

Proszę o opinie i z góry dzięki...

Ciemna strona mocy!

@dawstaw tam problem był inny część witryn miała w G coś takiego "Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze." I to też jest problemem dodawarek, poza "nie dodawaj do zbanowanych katalogów" powinno też być nie dodawaj do zawirusowanych katalogów.

Zgred, a to ten Leon :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności