Skocz do zawartości

Blasty Xrumer - allegro

Andarex

Rekomendowane odpowiedzi

Super dyskusja, a wynika z niej że miarodajne może się okazać sprawdzanie czy po danej bazie xR dostanie się bana na świeżaka czy nie :)

Rozumiem że newbie masz najlepsza bazę w mieście, ile liczysz sobie za blasta?

Drogi super hiper wielki blast od najlepszego zawodowca

BlackCat nie bądź żyłą i powiedz, który to ten zawodowiec?

Łatwo się domyśleć, lecz żaden pozycjoner nie wypowie imienia Pana Boga swego nadaremno.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ci co dają raporty to najczęściej mają mniejszą skuteczność od tych co nie dają

No jakoś moje doświadczenie tego nie potwierdza. Blasty bez raportów, nawet u niby renomowanych userów to : Pic na wodę i tyle.

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

Leon .. nie mylić z Lennym :)

nie wiem o co kruszycie kopię ale od dawna wiadomo, że porządne blasty ma ledwo kilka osób z tego forum (można ich policzyć na palcach jednej ręki)... i nie jest to żadna osoba występująca w tym wątku

Tym optymistycznym akcentem można zakończyć dyskusję.

Leon zawodowiec ? :) Jednak nie moge go znalezc na liscie userow ;(

@BlackCat

Każdy blast coś daje ale jednak dobrych list nikt nie daje...

Masz jakiś raport ? Daj mi na PM a puszcze Ci z niego darmowego blasta...:) Zobaczymy jaki jest faktyczny sukces :) Czy lista została faktycznie przefiltrowana , jaki jest czas dodawania itp...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Masz jakiś raport ? Daj mi na PM a puszcze Ci z niego darmowego blasta...biggrin.gif Zobaczymy jaki jest faktyczny sukces tongue.gif Czy lista została faktycznie przefiltrowana , jaki jest czas dodawania itp...

Ta... i niby jak to sprawdzisz, masz identyczne mody jak osoba wykonująca blasta? Na takim raporcie możesz mieć równie dobrze success 5% jak i 80%.

Każdy blast coś daje ale jednak dobrych list nikt nie daje...

Po to się robi nie jedną listę tylko pare-parenaście list dla klientów i dla siebie.

Jak zaobserwowalem polskich zleceniodawców to są same stare wygi i po wykonaniu blasta kroją z raportu domeny do których można się dodać (lista za free bez hrefa i zużywania mocy obliczeniowej :D ).

Wymówki typu nie dam ci bo nie kompletnie do mnie nie trafiają @dawstaw.

W ogole dyskusja jak w przedszkolu, a polowa osob to pewno bajkopisarze jak dawstaw...

Nie rozumiem, czemu niektorych tak boli ze inni maja Xrumera, czy go uzywaja i sie to okazuje skuteczne, a oni im wmawiaja, ze nie jest. Niech kazdy sobie pozycjonuje jaka metoda uwaza za sluszna, a wszystko zweryfikuja SERPy, a nie jakies idiotyczne dyskusje. Mam wrazenie, ze sporo osob chcialoby, zeby tylko na tym forum mowilo sie o preclach i katalogach i uwazalo to za najlepsza metode pozycjonowania :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

jak ktos daje pelne raporty to ja chetnie wezme blasta, moze byc nawet na strone typu o2.pl :D

co do filtrow i banow, - tak zdazaja sie, i tak, zdazaja sie czesto. i nie ma co mydlic glowy iz xrumer to odpowiedz na wszystko i jedyny sposob na pozycjonowanie stron. moze sie przydac, moze pomoc, ale bez przesady.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@Carnagge czemu twierdzisz że jestem bajkopisarzem.

Jeżeli tak twierdzisz i mnie tak nazywasz musisz odnieść się do moich wcześniejszych postów i faktów w nich zawartych oraz podać kontrargumenty.

Przecież nie pisze ze XR to jedyna metoda pozycjonowania i zgodzę sie że wszystko później będzie w serpach. Ale cóż...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Odnosze sie do tego, co pokazal cenzura - w kwietniu pytales o Xrumera, a piszesz, ze uzywasz 2 lata, a jak go kupiles od razu w kwietniu to masz go co najwyzej troche ponad pol roku. Nie wiem po co zmyslasz takie rzeczy, ale takich osob jest na pewno na forum wiecej, ktorzy pisza co to nie oni.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Odnosze sie do tego, co pokazal cenzura - w kwietniu pytales o Xrumera, a piszesz, ze uzywasz 2 lata

buahahaha - i on jeszcze pyta dlaczego nazywany jest bajkopisarzem.....

Tak nisko spadł niestety poziom tego forum.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności