Skocz do zawartości

Pozyskiwanie ruchu, 301, filtr od G

erotiksite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Wiem że zaczynałem już raz ten temat i dla niektórych może to być męczące ale to dla mnie naprawdę bardzo ważna sprawa, wręcz priorytetowa, dlatego liczę na waszą pomoc i wskazówki które mógłbym zastosować.

Sprawa wygląda tak że mam jedną stronę, która z całej reszty moich stron, wyróżnia się sporym poziomem konwersji w stosunku do liczby odwiedzin.

Ilość dziennych wejść jest jednak bardzo mała i chciałbym ją wybić na większą liczbę fraz, tym samym zwiększając dzienną liczbę wizyt.

Boję się jednak linkować ją bezpośrednio żeby nie złapała filtra, dlatego pomyślałem o przekierowaniu 301.

Zrobić nową stronkę i pozycjonować ją na wiele fraz, następnie zrobić przekierowanie na stronę docelową ale czy takie działanie nie spowoduje tego że strona na którą idzie to przekierowanie dostanie filtr ?

Oczywiście strona z której miało by iść przekierowanie nie miała by nałożonego filtra.

Czy strona musi być już wysoko w wynikach wyszukiwania czy wystarczy że w krótkim czasie zyskam sporo linków a następnie zrobię przekierowanie i strona na którą przekierowanie będzie prowadzić wskoczy na te frazy wyżej ?

Czy przekierowanie nie wpłynie w żaden sposób na obniżenie pozycji w wynikach na frazy, na które strona na którą ma iść przekierowanie jest już wysoko ?

Liczę na waszą pomoc w tej sprawie :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności