Skocz do zawartości

Jaką reklamę/program partnerski polecacie dla tej stroyn?

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Prowadzę 2 strony z grami:

https://www.pasjans.net oraz https://www.gry-scoobydoo.com

Ta ostatnia dopiero zaczyna być pozycjonowana.

Łącznie ruch według google analytic to 1600-1800 UV dziennie (około 1500-1700 z pasjansa)

Jaką sieć reklamową lub program partnerski polecacie pod tego typu strony.

Obecnie mam google adsense ale nie jestem zadowolony (niskie stawki przy dużej ilości kliknięć).

Interesują mnie reklamy banerowe/tekstowe (mam dużo miejsc na reklamę od pionowych reklam po poziome skończywszy na kwadratach:) )

Czekam na wasze propozycje i sugestie.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Nie wydaje mi się, żeby jakaś sieć zapłaciła więcej niż adsense. Jeżeli nie chcesz się zająć samodzielnym zdobywaniem osób, które zapłacą Ci za reklamę, to chyba pozostałbym przy wyjściowej opcji.

Nie wydaje mi się, żeby jakaś sieć zapłaciła więcej niż adsense.

Niekoniecznie, kiedyś miałem stargetowaną stronę pod właśnie gry i z zanoxa miałem więcej niż z adsense, płacili bodajże 0,4$ za rejestrację usera do jakiejś gry

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Wydaje mi się jednak, że najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku będzie adsense. Miałem kiedyś tego typu serwis i przynosił dość duże zyski właśnie z adsense.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

W AS w takiej tematyce growej sa slabe stawki, a klikow ma sie duzo. Co do Zanox to ja probowalem i mimo, ze mam dobra stronke to nigdy mi sie nie udalo dostac do zadnego programu. Tak jakby zaden moderator tam nie zagladal i nie akceptowal zgloszen, bo do tych samych programow, co byly w Zanox'ie bez problemu sie dostalem przez TD lub Afilo. Faktycznie mozna sprobowac z ta rejestracja gier, czesto za rejestracje w jakiejs grze online placa ok. 1 zl.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności