Skocz do zawartości

Strona wizytówka

rotflonline.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Prosta strona wizytówka, całość napisana w PHP i XHTML. Strona została postawiona na autorskim frameworku MVC, który posiada własny system szablonów. Oto jej adres: https://rotflonline.pl

Napiszcie co sądzicie o merytoryce tekstów, wyglądzie etc etc. Za wszelkie uwagi dziękujemy.

Z wyrazami szacunku

Zespół rotflonline.pl

Krótko, zwięźle i na temat - przyznam szczerze że takie strony robią na mnie największe wrażenie, wchodzę i od razu wszystko wiem.

Tak więc co do układu strony zastrzeżeń nie mam wszystko pięknie.

Jeżeli chodzi o zawartość merytoryczną, jest w porządku. Wszystko napisane ładnie i zrozumiale, tak że nawet najprostszy użytkownik połapie się "o co chodzi".

Wygląd: prosty i przejrzysty, mi osobiście bardzo odpowiada.

Wracając jeszcze do układu strony jest intuicyjny i nic bym nie zmieniał, stare ale za to bardzo dobre rozwiązanie :)

Co do uwag to popracowałbym nad ładnym logo, i dodał trochę tekstów na stronę (np. dział Projekty jest pusty) - ale rozumiem że strona jest świeża, to wszystko usprawiedliwia.

Jak na początek to duży ukłon, i gratulacje, trzymajcie tak dalej a na-pewno osiągniecie sukces.

Pozdrawiam ;)

Nie rozumiem "zachwytu" poprzednika. Klienta taką stroną nie zdobędziecie, więc dla kogo ona ?

Plus za własny framework i autorskie rozwiązania, ciekawy jestem co tam macie w kodzie ;)

Co do tekstów, dział - Programowanie zupełnie nie zrozumiały

"Cóż jest warta nawet najpiękniej wykonana strona internetowa bez zestawu skryptów nią zarządzających? Zobaczcie na naszą witrynę. Może jeszcze nie jest doskonała, ale opiera się na napisanym przez Nas od podstaw frameworku. "

Stawiacie pytanie w pierwszym zdaniu, spodziewam się odpowiedzi w drugim. Patrzę na te wasza witrynę i nie wiem co jest warta najpięknięj wykonana strona internetowa bez zestawu skryptów (!). To że opiera się na napisanym przez Was frameworku też mi niewiele mówi, chociaż wiem co to framework. Wasza strona nie przedstawia jakichkolwiek funkcjonalności, poza formularzem kontaktowym, który wyrzuca notice. Akapit zajeżdza bezsensem, wynająłbym na waszym miejscu copywritera.

No i grafika, może i ładnie opakowana strona bez skryptów jest nie wiadomo czym ale wg mnie jest w stanie zdobyć klienta, ale strona z nie wiadomo czym (waszym frameworkiem) bez grafiki to brak sukcesu.

pozdr i powodzenia

Adres strony w tytule - po co to? Po drugie nie wiem, czy specjalnym wasz framework się wyróżnia?

tworzymy aplikacje internetowe i podobno jesteśmy w tym nieźli...
Na stronie żadnego dowodu na prawdziwość tego stwierdzenia nie znalazłem. Prosta oprawa - lepsze widuje się na stronach z darmowymi szablonami CSS. Poza tym to wygląda jak zapleczówka - kilka tekstów, z których nic nie można wynieść. Po co wracać na tę stronę, skoro przeczyta się jej całość w 5 minut?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Nie rozumiem "zachwytu" poprzednika.

To nie tyle co zachwyt, ale plus za stworzenie w miarę funkcjonalnego i przejrzystego portalu.

Nie napisałem przecież że strona jest najpiękniejsza i autorzy mogą spocząć na laurach. Do osiągnięcia takiego sukcesu potrzeba sporo pracy, ja niemniej jednak uważam że są to w stanie osiągnąć. Moja wypowiedź miała na celu zmotywowanie ich do pracy - bo o to chyba tu chodzi, i poinformowanie że są na dobrej drodze...

To tyle słowem wyjaśnienia ;)

Natomiast za równie przydatne uważam uwagi moich przedmówców, mających bardziej sceptyczny stosunek.

Pozdrawiam, dobranoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności