Skocz do zawartości

dziwna indeksacja forum phpbb3

traxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

6 misiecy temu na swoim forum zeminilem title usuwajac przedrostek '[FMF]' przed nazwa 'For Music Forum - Forum muzyczne', ale w google wciaz widnieje strona z tym przedrostkiem :| co ciekawe, jak wpisze tytul strony bez tego przedrostka, to moja strona jest daleko w serpach (a czasem pierwsza, ponad rok jest ta domena w google, a wciaz jest google dance...). Jak to zmienic? Ustawienia dla botow sa IMHO dobrze ustawione, a zaglada tylko Google Python URL fetcher. dodawalem strone do 5 katalogow dziennie co dzien, a nieraz mam wrazenie jakby dostala filtr...

Zreszta ogolnie sa jaja: v9sw3m.png

Na forum jest seo mod, poprawiony (bo ten z oficjala mial bledy).

Ogolnie w google sa straszne stare i nieaktualne juz linki jak robie site:fmf-team.com

Prosze uprzejmie o pomoc

5 katalogów dziennie to trochę mało.

Do Twojej domeny prowadzi 364 linków

Zaś z twojej strony linków do innych stron : 10

Z optymalizuj trochę stronkę wywalając zbędne linki zewnętrzne oraz po dodawaj do katalogów z 50 dziennie ;) + dopal wpisy SWL'em żeby się zaindeksowały :)

Pozdro

5 katalogów dziennie to trochę mało.

Do Twojej domeny prowadzi 364 linków

Zaś z twojej strony linków do innych stron : 10

Z optymalizuj trochę stronkę wywalając zbędne linki zewnętrzne oraz po dodawaj do katalogów z 50 dziennie ;) + dopal wpisy SWL'em żeby się zaindeksowały :)

Pozdro

Dzieki za odpowiedz, nie wiedzialem ze moge w takim wypadku zwiekszac liczbe katalogow. wpisy dopalam zwykle e-weblinkiem.

BTW jak sprawdziles ze 364 linki? jak wpisuje link:fmf-team.com to mam 0 wynikow

jeszcze jakby ktos mi mogl powiedziec co jest nie tak, ze tylko jeden bot google do mnie zaglada i nie indeksuje i nie przeindeksowuje tego co jest to bylbym wdzieczny i wniebowziety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności