Skocz do zawartości

Niektórym brakuje jednak wyobraźni

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

dobrze już, nie jedzcie tak po Sylwinie, to w końcu nie on napisał ten post, nie może odpowiadać za każdego kto korzysta z jego narzędzi, nu nie? Racja post nieco "przesłodzony" i tyle ;)

co do transferu , dziwna sytuacja, mam parę katalogów po których jada równo dodawarki ale żeby 2 GB/48h nigdy nic podobnego nie bylo, sprawdzałeś logi?

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Wilk - nie zapominaj, że wpisy są pingowane podczas dodawania - dodawanie możesz 3-krotnie przyspieszyć usuwając w Edycji bazy serwisy pingujące - banowania przez właścicieli WebMini czy innych katalogów nie zaobserwowałem.

Autor tematu przesadził - mój katalog WebMini (zaindeksowany w google) od początku miesiąca wykorzystał tylko 412.621 MB (dziennie 332 unikalnych wizyt) a jest prawdopodobnie we wszystkich dodawarkach ;)

Insynuacje, że niby dostaje 10 groszy za posta są po prostu śmieszne. Na co dzień zajmuję się prawem ...

Nie twierdze, że esCat MAX to najlepszy program do pozycjonowania, mówię tylko iż obecnie niema szybszej i bardziej skutecznej dodawarki do katalogów i artykułów WebMini.

Dla niedowiarków - odpalcie sobie esCat MAX (z wyłączonym pingowaniem) na:

www.domena1.pl/seo1/ - 5.000/h fraza: jakaś fraza 1 link: www.promowanadomena.pl/kategoria1/artykul1.html

www.domena1.pl/seo2/ - 5.000/h fraza: jakaś fraza 2 link: www.promowanadomena.pl/kategoria1/artykul2.html

www.domena1.pl/seo3/ - 5.000/h fraza: jakaś fraza 3 link: www.promowanadomena.pl/kategoria1/artykul3.html

www.domena1.pl/seo4/ - 5.000/h fraza: jakaś fraza 4 link: www.promowanadomena.pl/kategoria1/artykul4.html

www.domena1.pl/seo5/ - 5.000/h fraza: jakaś fraza 5 link: www.promowanadomena.pl/kategoria1/artykul5.html

www.domena2.pl/seo1/ - 5.000/h i tak dalej ...

www.domena2.pl/seo2/ - 5.000/h ...

www.domena2.pl/seo3/ - 5.000/h

www.domena2.pl/seo4/ - 5.000/h

www.domena2.pl/seo5/ - 5.000/h

www.domena3.pl/seo1/ - 5.000/h

www.domena3.pl/seo2/ - 5.000/h

www.domena3.pl/seo3/ - 5.000/h

www.domena3.pl/seo4/ - 5.000/h

www.domena3.pl/seo5/ - 5.000/h

www.domena4.pl/seo1/ - 5.000/h

www.domena4.pl/seo2/ - 5.000/h

www.domena4.pl/seo3/ - 5.000/h

www.domena4.pl/seo4/ - 5.000/h

www.domena4.pl/seo5/ - 5.000/h

www.domena5.pl/seo1/ - 5.000/h

www.domena5.pl/seo2/ - 5.000/h

www.domena5.pl/seo3/ - 5.000/h

www.domena5.pl/seo4/ - 5.000/h

www.domena5.pl/seo5/ - 5.000/h

To jest 125.000 wpisów na godzinę do listy 5.000 precli WebMini (istnieje możliwość dodania swojej listy).

Wyliczenie o ile serwer i łącze da rade, a że skrypt rusza nawet na darmowych hostach, no to można tworzyć ich do woli.

Jak na osobę, która zajmuje się prawem chyba kiepsko czytasz licencje oprogramowania?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Jak na osobę, która zajmuje się prawem chyba kiepsko czytasz licencje oprogramowania

ale za to posługuje się językiem pozycjonerów... w kancelariach, które pozycjonuję, takiego języka nigdy nie słyszałem :)... Prawnik-pozycjoner-hobbysta ;) takiego nam na PiO brakowało :D

Testowałeś też inne dodawarki? np. OmniAdd?, żeby stwierdzić, "iż obecnie niema szybszej i bardziej skutecznej dodawarki do katalogów i artykułów WebMini"? W końcu, jako prawnik, na pewno liczysz się z każdym słowem... ;)

i taka szybka edyta: nie ma pisze się rozłącznie, jak wszystkie partykuły "nie" z czasownikiem B)

dymna.jpg

Insynuacje, że niby dostaje 10 groszy za posta są po prostu śmieszne. Na co dzień zajmuję się prawem ...

No pewnie, ja bym za mniej ja 11 gr nie pisał...

Ja na co dzień zajmuje się wywoływaniem duchów, dlatego jak mi ktoś podskakuje to nie sle pozwów w kopercie, a troche protoplazmy :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ja rozumiem wyciorex'a ... wystarczy jak popatrze na przyrastające logi na katalogach darmowych, żeby wiedzieć iż wszystkie możliwe dodawarki starają sie "coś" dodac na siłę :) jak tak dalej będzie to wojna z właścicielami dodawarek (wkrótce mnie za to znienawidzicie) będzie nieunikniona a wtedy zniknie 95% precli i powstana zamknięte grupki preclowe dostepne jedynie dla zrzeszonych GTP (grupa 3mająca precle hehee)

@Bikey: na szybkości mi nie zalezy - zalezy mi na jakości i dokładności ... a tego nie da sie osiagnąć szybkością B)

A propos hobbystów - przeciez jest kilku na PIO :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie twierdze, że esCat MAX to najlepszy program do pozycjonowania, mówię tylko iż obecnie niema szybszej i bardziej skutecznej dodawarki do katalogów i artykułów WebMini.

Posiadasz Omniadd, Publikera i dodawarke okazwloki, zeby wychodzic z takimi twierdzeniami? Podejrzewam, ze nie, wiec nie rozumiem jak mozesz uwazac, ze to jest najszybsza dodawarka.

Ja w Omniadd dodalem (w trybie dokladnym) do ok. 2000 webmini w niecala godzine. Wiecej dodac nie moglem, bo nie ma wiecej w bazie. Wychodzi z tego, ze Omniadd jest szybszy, bo dodanie do 5000 zajeloby mniej niz 3h.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

......... a wracając do tematu (chyba, że to już bez sensu :) ).

Gdzieś w dziale Testy znajduje się mój wątek dotyczący przepingowanego wordpressa : w skrócie - boty przeróżnych dziwnych indeksowarek zeżarły w ciągu 2 dni gigantyczny transfer.

Może o to chodzi?

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności