Skocz do zawartości

Niektórym brakuje jednak wyobraźni

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak na osobę, która zajmuje się prawem chyba kiepsko czytasz licencje oprogramowania

ale za to posługuje się językiem pozycjonerów... w kancelariach, które pozycjonuję, takiego języka nigdy nie słyszałem :)... Prawnik-pozycjoner-hobbysta ;) takiego nam na PiO brakowało :)

Testowałeś też inne dodawarki? np. OmniAdd?, żeby stwierdzić, "iż obecnie niema szybszej i bardziej skutecznej dodawarki do katalogów i artykułów WebMini"? W końcu, jako prawnik, na pewno liczysz się z każdym słowem... ;)

i taka szybka edyta: nie ma pisze się rozłącznie, jak wszystkie partykuły "nie" z czasownikiem ;)

Przykładowy artykuł

https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/3698..._prawnikow.html

ja rozumiem wyciorex'a ... wystarczy jak popatrze na przyrastające logi na katalogach darmowych, żeby wiedzieć iż wszystkie możliwe dodawarki starają sie "coś" dodac na siłę :( jak tak dalej będzie to wojna z właścicielami dodawarek (wkrótce mnie za to znienawidzicie) będzie nieunikniona a wtedy zniknie 95% precli i powstana zamknięte grupki preclowe dostepne jedynie dla zrzeszonych GTP (grupa 3mająca precle hehee)

@Bikey: na szybkości mi nie zalezy - zalezy mi na jakości i dokładności ... a tego nie da sie osiagnąć szybkością :P

A propos hobbystów - przeciez jest kilku na PIO ;)

Dobre zaplecze to dla mnie podstawa (ładnie wygląda i chroni przed banem ze strony google) ale każda metoda się liczy, najważniejsza jest dywersyfikacja. Z bardziej dziwnych metod jakie stosuję to https://www.imtalk.org/cmps_index.php?pagei...bsite-Submitter a następnie dodanie każdego z 2.500 wpisów do 5.000 artykułów WebMini, i tu esCat MAX spisuje się rewelacyjnie.

W przyszłym roku planuję zakup Zebroida, mam nadzieje, że jest chociaż w połowie tak dobry jak na reklamie.

Nie twierdze, że esCat MAX to najlepszy program do pozycjonowania, mówię tylko iż obecnie niema szybszej i bardziej skutecznej dodawarki do katalogów i artykułów WebMini.

Posiadasz Omniadd, Publikera i dodawarke okazwloki, zeby wychodzic z takimi twierdzeniami? Podejrzewam, ze nie, wiec nie rozumiem jak mozesz uwazac, ze to jest najszybsza dodawarka.

Ja w Omniadd dodalem (w trybie dokladnym) do ok. 2000 webmini w niecala godzine. Wiecej dodac nie moglem, bo nie ma wiecej w bazie. Wychodzi z tego, ze Omniadd jest szybszy, bo dodanie do 5000 zajeloby mniej niz 3h.

Publiker jest dobry, jednak jego tempo do najszybszych nie należy. Używam go przede wszystkim do zaplanowanego publikowania wielu artykułów. Czasami daje też stażystom pobawić się SEO Bohaterem ale jeszcze żaden nie załapał jak go obsługiwać :).

Publiker jest przypisywany do ścieżki serwera, jak zainstalujesz go w innym miejscu to ruszy w okrojonej formie.

Publiker jest dobry, jednak jego tempo do najszybszych nie należy. Używam go przede wszystkim do zaplanowanego publikowania wielu artykułów. Czasami daje też stażystom pobawić się SEO Bohaterem ale jeszcze żaden nie załapał jak go obsługiwać :).

Publiker jest przypisywany do ścieżki serwera, jak zainstalujesz go w innym miejscu to ruszy w okrojonej formie.

A co ty - Kubica, że tak na prędkość stawiasz? Co z tego, że dodasz do 5k webmini czy innych. Przecież muszą się, żeby to coś dało, zaindeksować, a to już inna para kaloszy.

A to, że Publiker jest przypisany do konkretnej lokacji, to wcale nic dziwnego. Tak jest ze wszystkimi prawie softami SEO. Więcej, jak masz soft desktopowy, to nawet jest przypisany do konkretnego kompa, jak np. Scrapebox. Chcesz przenieść Publikera, piszesz do autora, przeinstalowujesz, on uaktywniania na nowej lokacji i działa.

A co twojej tej dziwnej metody, to ona taka dziwna nie jest :) To co robisz za pomocą tego adresu to można zrobić BacklinkSpeedem, darmowym StatBlasterem albo Rapid Indexerem z Scrapeboksa, albo korzystając z OmniAdd możesz takie linki wygenerować i - jak zapewniają autorzy - serwery są tylko działające. Wrzucasz to to potem do webmini, inni je pingują. Nie wiem co lepsze, ale jeśli wrzucasz do webmini, to pytanie czy tam G w ogóle zagląda. Zresztą nie wiem po co wrzucasz do webmini, bo takiego adresu tak na prawdę nie ma, a podany przez ciebie serwis sam odpingowuje. Czyli działa mniej więcej jak podane przeze mnie programy. I to tak na prawdę przydatne do przyspieszenia indeksowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności