Skocz do zawartości

Długowieczne, silne precle

scarhextendedmags

Rekomendowane odpowiedzi

https://smob.pl/ ten mi ostatni rzucił się w oczy, chyba ogólnodostępny, i dobry.

Niby tak, niby nie :soczek: Precelek ładnie zrobiony, ale przyjmuje różne wątpliwej jakości artykuły, przez co robi się trochę nijaki - na początku prezentował się naprawdę ciekawie. Do tego ma też sporawo linków wychodzących. Nie mówię, że jest zły, ale szału też nie ma. P.S. Precel otwarty.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zobacz jeszcze www.webshock.com.pl - najlepsze czasy ma za sobą, ale nadal należy do ścisłej czołówki i warto tam dodawać artykuły

Ale dodać tam arta to chyba sztuka, napisałem kiedyś porządny artykuł i nic. W kolejce do moderacji było mnóstwo innych a autor dodawał 3 arty na 2 dni...

Ja dodałem i czekałem, czekałem, napisałem do właściciela i nic... W końcu usunąłem wpis z poczekalni i dodałem do innego precla.

W poczekalni tego precla siedzi tyle artykułów, że nie wiem, jak właściciele się z tego odgrzebują =)

@happysmile a szukasz czegoś na typowe preclowe arty - czyli bull shit wszystko o niczym, czy raczej na porządniejsze, sensowne artykuły?

Ja tam nie wierzę w zapewnienia - "na pewno nie zniknie", bo czasem mam chwilę "słabości" :) i dodam coś do takiego w tym dziale ogłaszanego i praktycznie 99% już nie ma z tych, do których dodałem.

Aczkolwiek, po przyjrzeniu się Sbart przyznam, że dobrze rokuje, prawdopodobieństwo długowieczności zwiększa fakt, że dobrze wygląda, jest linkowany i robi dobre wrażenie . Więc jak się rozwinie to głupio byłoby na przykład nie przedłużyć domeny ;)

Tylko troszkę koliduje wymóg unikalnej treści z pojęciem "artykuły do przedruku" ;)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Dobrze jest szukać precli na forum w odpowiednim dziale. Ale tak od razu iść gdzieś 5-6 miesięcy do tyłu i sprawdzić co jeszcze żyję ;-)

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Dobrze jest szukać precli na forum w odpowiednim dziale. Ale tak od razu iść gdzieś 5-6 miesięcy do tyłu i sprawdzić co jeszcze żyję ;-)

Problem polega na tym, że szukanie precli w ten sposób, to jak szukanie igły w stogu siana ;)

Jeśli nie ma się wstępu do jakiejś fajnej listy zamkniętych precli, to dobrze patrzeć po wypowiedziach i niuchać, często można trafić na ciekawe precle, które nie są podane "jak na dłoni" :P (czyt. w forum Preselle na PiO)

Tylko troszkę koliduje wymóg unikalnej treści z pojęciem "artykuły do przedruku" :D

Chodzi o to żeby w serwisie nie pojawiały się już wcześniej publikowane gdziekolwiek artykuły. Jeśli ktoś będzie chciał opublikować na innej stronie artykuł umieszczony na sbart.pl to wtedy zgodnie z regulaminem musi umieścić link do źródła, co w pewnym stopniu wskazuje wyszukiwarce który artykuł powinien być uważany za nadrzędny. Natomiast jeśli w serwisie opublikowany zostanie tekst który znajduje się już na 100 innych stronach, to wtedy prawdopodobieństwo że wyszukiwarka tekst w moim serwisie uzna za nadrzędny jest znacznie mniejsze.

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności