Skocz do zawartości

Precel tematyczny:mężczyzna

toudzik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam na moderowanego tematycznego precla:

www.mezczyzna360.pl

Artykuły związane z tym czym się interesuje mężczyzna, problemy, poradniki, nowinki techniczne, sport, motoryzacja, komputery i inne.

Wpisy tylko unikalne-sprawdzam zdania.

Minimum 1200znaków ale optymalnie około 2000.

Publikuję tylko artykuły zgodne z tematyką strony (nie jest ona jakaś bardzo wąska) i które mają sens, a wręcz mogą być czytane przez internautów, a nie tylko tekst pod google.

Oczywiście zastrzegam sobie prawo do moderacji wpisów.

Wpisy są regularnie podlinkowywane.

Strona istnieje krótko więc jako tako powoli się indeksuję.

Mam nadzieję, że będziecie dodawać wpisy (porządne) i będzie sie mogła fajnie rozwijać.

Zapraszam

mezczyzna360.pl-Precel tematyczny-gadżety, nowinki, internet, komputery, filmy, finanse itp. itd.

Precla odwiedzają też osoby "z zewnątrz" bo starałam się napisać fajne artykuły i takie też chciałabym przyjmować-mające wartość merytoryczną. Pojawia się dużo osób z wyszukiwań więc to może być dobry sposób również na reklamę a nie tylko pozycjonowanie-jeśli się rozwinie oczywiście.

mezczyzna360.pl-Precel tematyczny-gadżety, nowinki, internet, komputery, filmy, finanse itp. itd.

Dwóch moich znajomych projektuje ogrody i wykonuje je za dość duże pieniądze. Oczywiście artykuł powinien być skierowany do mężczyzn, a nie o pielęgnowaniu kwiatów i ich odpowiednim układzie kolorystycznym :soczek:

• 2 tygodnie później...

Niestety troszkę ciężko jest prowadzić precla jeśli nikt nie chce dodawać artykułów. Starałam się pisać porządne arty sama ale teraz mało czasu bo zaliczenia i sesja się zaczynają ale jakieś jeszcze będę pisać ale na pewno nie codziennie. Strona fajnie funkcjonuje w wyszukiwarce bo dosyć osób wchodzi na stronę właśnie z google. Mam nadzieję, że trochę mnie wspomożecie i chociaż raz na jakiś czas jakiś porządny artykuł dodacie.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jeśli wolno spytać, jaki to plugin, co pokazuje po jakich frazach z wyszukiwarek ludzie trafili na artykuł (Stronę znaleziono m.in. dzięki hasłom:.................).

Bardzo fajna wtyczka :)

Wpisy tylko unikalne-sprawdzam zdania.

to troche tracisz czas, bo nawet piszac 20 artykul z palca, nie ma bata zebym nie powtorzyl zdania czy dwoch, bo jest to fizycznie nie mozliwe. moge dodac ci kilka wymieszanych artkow, mam nadzieje ze zaakceptujesz :)

przy okazji, ladna strona, ciekawie zrobiona :)

tylko nie mam pojecia jak tam obrazek dodac....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• 3 miesiące temu...

Stronka się ładnie rozwija. Na hasło presell wskoczyła już na początek drugiej strony i na razie tam sobie stoi. Na szczęście większość osób dodaje długie i porządne teksty, które często są czytane przez zwiedzających, czyli udało mi się osiągnąć to co chciałam.

Pozdrawiam i zapraszam do preclowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności