Skocz do zawartości

Jak takie coś pozycjonować?

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wiem jak sie pozycjonuje żeby nie bylo wątpliwości ale wiem tylko w tedy gdy mam określony budżet na to (przykładem jesrt moja strona z pasjansem). Tutaj bardziej chcę zobaczyć jak wysoko zajdę dzięki prostej i schludnej stronie i jakie będą z tego zarobki

to sobie wymysl ze masz budget 50zl i uzyj swojej wiedzy

a wyraz schludnej zastapilbym 'ubogiej' :>

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

co nie zmienia faktu że darmowe szablony są za darmo i w pełni kwalifikuje się do Twojego założenia.

W tej chili znam przynajmniej z 50 SEOKatów, które Ci tą stronę odrzucą za wygląd.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Koledzy już mówili o grafice i tekstach. Ale nie wystarczy napisać dłuższe teksty. Żeby był ruch to muszą to być ciekawe, a nie takie pierdólki nic nie wnoszące jak teraz. Tym chcesz przyciągnąć? Samo pozycjonowanie nic nie da, jeśli chodzi o wymierne efekty. No i treść powinna się nowa regularnie pojawiać, bo to i dla użytkowników i dla G dobre. Coś na stronie musi być! I jakiś pomysł na serwis, bo tu go nie ma.

• 2 tygodnie później...
Witam

Mam do was małe pytanko. Jak pozycjonować stronę: https://www.zielona-herbata.info/

Chodzi o to że do niektórych katalogów nie zostanę przyjęty (mała stronka).

Co proponujecie bym znalazł się w TOP jak najmniejszym kosztem ?

Udzielać sie np na forach o tej tematyce? Zostawiać linki/odnośniki w komentarzach o tej tematyce (jako odpowiedź)

Kto Ci te teksty pisał ??

"Zielona herbata nie jest do końca dobra dla ciąży. "

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności