Skocz do zawartości

domena.pl i blog.domena.pl

njp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jeżeli mam stroną www.domena.pl i założyłem sobie bloga na www.blog.domena.pl, to czy linki z tego bloga będą traktowane jako zewnętrzne? czy też będzie to działało wewnętrznie?

Bo postawiona jest strona i blog o niej tylko, że w taki to właśnie sposób i teraz pytanie, czy nie lepiej uciec z tej domeny z tym blogiem gdzieś indziej.

Tak się zastanawiam, bo się z tym borykam, ale myślę, że powinny to być dwie inne strony. Szukam potwierdzenia wśród Was.

Pozdrawiam

To, że widzi je jako zewnętrzne, nie oznacza, że w jakikolwiek sposób szkodzą witrynie, przecież.

Edit:

dla przykładu, że Google widzi linki do subdomen jako linki zewnętrzne (do sprawdzenia seo Quake'iem) - wp.pl - 364 linki wychodzące. Wszystkie do innych serwisów wp.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności