Skocz do zawartości

Master of seo 2011

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dane domeny:

Domena:	w-polsce-mamy-mocneseo.pl » WWW
Adres IP:	188.165.126.36
Status:	Domena zarejestrowana
Opcja:	Brak opcji
Rejestator:	Dropped.pl
Utworzona:	2011.01.04 00:31:02
Zmodyfikowana:	2011.01.04 01:43:59

Domena zarejestrowana zgodnie z regulaminem. Co do komentarza z datą wsteczną nie będę wnikał - możliwe że błąd serwera, skryptu, bazy etc...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja bym prosił tylko o nie spamowanie "lepszych" katalogów :spam:

Rozumiem, ze podejmuje sie proby dodania stronek konkursowych (brak bardziej trafionego nazewnictwa celowe, bo nie chce nikogo obrazic), ale walenie gdzie popadnie, nawet do katalogów tematycznych typu budowlanka, turystyka czy moto, to juz gruba przesada.

W kazdym razie na poczatku po prostu skasowalem, teraz znowu dostalem te same zgłoszenia, wiec pobanowalem tego maila bo uznalem to juz za szczyt chamstwa:)

Mamy już prawie półmetek :(

Nie wiem czy u Was, ale jak ja sprawdzam wyniki, to strona wpolscemamymocneseo-hej.pl poleciała z 2 miejsca w otchłań... Możliwe, że chwilowo, ale ponad 35 tysięcy backlinków w miesiąc jest na pewno ryzykowne.

edit. Stronka wróciła :)

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

• 2 tygodnie później...

Jestem bardzo ciekawy jaki jest koszt takiego szybkiego pozycjonowania. Ile pieniędzy kosztuje zdobycie top3 w takim konkursie?

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

A czy ktoś z forum oprócz okazwłoka bierze udział w konkursie (jestem bystry i zauważyłem, że ma w stopce link :) ), czy może są to tylko jakieś wielkie agencje z wielkimi pieniędzmi?

Na przykład taka strona master of seo która jest na samej górze, czy te inne z pierwszych stron to domyślam się po Twoim okazwłoka poście pewnie jakieś agencje za tym stoją albo duża firmy typu Sunrise, czy Maxroy??

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

bo boja sie ze nie dadza rady...

Myśle, że w tym tkwi sedno sprawy. Kiedy duża firma decyduje się na start w konkursie i znajdzie się poza czołówką to ma wiele do stracenia. Nikogo nie będzie obchodziło, że pozycjonowanie konkursowe rządzi się innymi prawami i w zawodach duże znaczenie mają kwestie losowe.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności