Skocz do zawartości

Master of seo 2011

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

miałem iść na :jezyk1: i napisać posta później,

ale ponieważ mogę wrócić i skończyć świętowanie po północy to pomyślelibyście sobie że to Prima Aprilis

chciałem Wam wszem i wobec oznajmić, że konkurs można już zakończyć, ponieważ go wygrałem poprzez wykoszenie całej konkurencji

także możecie odejść od kompów, przestać obciążać łącza, wujeka gugela, i iść ze mną na piwo

PS. Czekam na kontakt w sprawie odebrania nagrody. Gratulacje na PM lub tutaj.

Acha no tak, potrzebny wam dowód.

Oto on proszę: wpolscemamymocneseo

Pozdrawiam :)

Usługi komputerowe: strony www kielce

Sztab WOŚP Małogoszcz - informacje o organizowanych finałach.

Blog: qurwica

Marzenie ściętej głowy :czarodziej:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ja bym sie wstrzymał :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No tak, czerwonym już podziękujemy...chyba...

Dwie pierwsze ciężkie do ruszenia. Asi też gratuluję. Hey- nie wiem co cię tak zmietło na dół, chyba za wcześnie te redirekty poszły, co?

A gdzie jest Zdzisek? Obiecał i słowa nie dotrzymał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności