Skocz do zawartości

Master of seo 2011

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może komuś się przyda: do znalezienia się w TOP10 wystarczyło dodanie do webmini, 6 linków stałych PR<3 i sterowanie przyrostem linków zwiększając stopniowo punkty e-weba (finalnie w ilości nie większej niż 250k) na domene główną.

Obszar%20roboczy%201_088.png

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

a ja IPADa mam już w szafce :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z Top 10 to jest tak, że tam swego czasu było dużo więcej stron. Gdyby pościągać te 301ki (tak jak ktoś (chyba) zrobił na chwilę ze stringi.malopolska.pl) to Veal z tymi webminiaczami, pięcioma linkami stałymi (nie wierzę ;-)) i kontrolowanym przyrostem nie wylądował by w top10.

Z drugiej strony wnioskując na podstawie poczynań DS mozna pomyśleć, że nie było tak ciężko dojść do top10. Zdzichu zrobił 12,czy 13 pozycje samymi swlami w 3 tygodnie.

Ale jak już ktoś wylądował w top10 -> zaczynały się schody. I to takie gdzie każdy kolejny jest wyższy dwa razy od poprzedniego.

Redowi trzeba pogratulować pewności siebie i zdecydowania. Bezczelnie wrzucił MasterOfSeo2011 już chyba z półtora miesiąca temu. Myślałem pewnie jak wielu, że sie nie utrzyma i skończy trochę jak właściciel iktojestdebesciak.com.pl. Red musiał od początku celować w top1 i nic innego go nie insteresowało. Widział, że zamorduje wszystko co się rusza bez względu na koszty. Jak sam pisze na swojej firmowej stronie, w 2008 roku zajął 6 miejsce. W tym roku chciał być pierwszy.

Co znamienne mnóstwo linków reda prowadzi spoza Polski, w przeciwiństwie do linków na przykład Pan-NIE-Da-Ipada.pl

Skąd te linki? z backlinks.com? :)

Gratuluję wszystkim, a przede wszystkim Marcinowi (Red) - fajnie że w tym roku pokazałeś pazur :P

Pozdrawiam, i jeszcze raz gratki :)

No to i ja gratuluje, ja się przyznaje że poddałem się szybko ale za dużo mocnych ludzi bierze udział:P Niewarte zachodu:) ale zabawa była fajna;) No to jeszcze raz Red gratuluje:)

@Mar to wszystkie piwa zapisz sobie na szkolenie(jak będziesz) to się za darmo napijesz;D

PS. Planuje ktoś już następny konkurs?:) ten xann:D

PS. Planuje ktoś już następny konkurs?:P ten xann:D

No właśnie, zróbmy jak kiedyś w Rzymie, co tydzień igrzyska, ludzie są spragnieni wielkich potyczek i widoku padających trupów! :)

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności