Skocz do zawartości

Master of seo 2011

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę mało tych nagród. Proponuje napisać ogłoszenie na WHT. Napewno znajdą się sponsorzy którzy zafundują kilka kont hostingowych lub jakieś domeny.

Co do frazy pewnie będzie jakaś niższówka jak podejrzewam..:D

W każdym razie ja się pisze...O ile do 4 wytrzeźwieje po sylwestrze :D

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

fraza/frazy jest/są gotowa/gotowe :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nagroda otrzyma osoba ktorej strona bedzie znajdowac sie na miejscu nr 1 dnia 04.04.2011
Fraza konkursowa zostanie ujawniona 04.01.2011

A Ja mam troszkę inne pytania, mianowicie czy na końcu będą jakieś statystyki kto jakie zajął miejsce ? Wiem, że jako "początkujący" nie mogę liczyć na podium ale chętnie bym się sprawdził.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności