Skocz do zawartości

[prywata] wygraj hosting na fejsie

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

[prywata] i pogaduszki (a nie np. oferty lub hosting) bo potrzebuję pomocy, a nie chce się reklamować.

Robimy apkę konkursową dla klienta ale klient na sobie testować nie będzie więc padło na nas :) Musimy na własnej skórze to sprawdzić.

Cóż, nie ma wyjścia, co zrobić :)

Jeżeli ktoś z Was ma konto na fejsie i chciałby wygrać kilka kont hostingowych to zapraszam pod adres:

https://www.facebook.com/netBOMB?v=app_7146470109&ref=ts

podaruj.jpg

Zasady są proste: wybierasz 5 znajomych, którym chcesz podarować konto hostingowe. Każdy dostaje 1 punkt. Osoby z największą ilością zebranych punktów wygrywają. Chcesz wygrać to zapraszasz znajomych z prośbą aby głosowali na Ciebie. Dosyć proste.

Będę wdzięczny za feedback: działa, nie działa, coś nie tak, coś źle, coś bez sensu. Z góry wielkie dzięki.

Dzięki! Potrzebuje jakiejś masy do testu, a jak gdzieś indziej zapytam to zaraz będzie, że spam czy coś. Zostało mi tylko PiO jako ostatnia deska ratunku ;)

Wysyłasz zaproszenia do znajomych - max 5 :) i oni zdobywają pkt w rankingu. Kto uzbiera najwięcej ten otrzyma hosting.

Jeżeli chcesz Ty wygrać wysyłasz znajomym linka i to oni Ciebie wyznaczają jako jeden z pięciu - w ten sposób zbierasz punkty.

Dobrze kumkam nrm ?

Dokładnie tak.

Dostałem już trochę feedbacku, będę sugerował klientowi małe poprawki aby to miało większy sens, a i sobie zmienimy ale w nastepnej edycji bo teraz nie mogę zmieniać reguł.

Dziękuję!

@Kurt: taka teraz moda, wszyscy chcą mieć apki konkursowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności