Skocz do zawartości

ankieta - damska torebka

messina

Damska torebka  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym dla ciebie jest damska torebka

• uosobieniem haosu
      13
    • symbolem kobecej duszy
      1
    • seksownym dodatkiem
      4
    • wkurzającym, zbędnym rupieciem
      6
    • eleganckim dodatkiem niezbędnym każdym damie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Tu zbyt mało kobiet, aby takie tematy tworzyć :)

a czy pod pojęciem "torebka damska" kryje się też torba na ramię? ;)

Tak oczywiście. Ale ankieta jest adresowana wyłącznie do mężczyzn.

Edit.

Pomyliło mi się i napisałam chaos samo h :)

torebka musi byc ... obronna :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

torebka musi byc ... obronna :)

Literówka. Powinno być: ogromna żeby się ten cały bałagan nie wysypywał :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Najbardziej bawi mnie jak do jakiejś kobitki dzwoni telefon :) no i się zaczyna :

Szybko torebkę otworzyć, grzebać, grzebać w tej torebce, po jakimś czasie znaleźć no i na sam koniec nie zdążyć odebrać ;)

To i tak nie jest źle :). Ja muszę kilka razy dziennie dzwonić do mojej na telefon ;) by go mogła zlokalizować.

Najpierw czy jest w domu telefon, później czy jest w torebce jak już dochodzi dźwięk z torebki mogę się rozłączyć.

Z tymi kobietami to już tak jest, ich torebki jak blondynki.

A mam taką lekko zblondynizowaną koleżankę, która pojechała do wulkanizacji załatac oponę, zaniosła to koło, po 20 minutach odebrała naprawione, napompowane i poprosiła mechanika by jej to koło zaniósł do bagażnika bo ono teraz jest cięższe.

W sumie za coś te kobiety należy kochać. Więc pewno za ich pojemne :)))))) torebki.

Dla mnie damska torebka to miejsce w którym znajdzie sie wszystko... na przykład w torebce mojej narzeczonej potrafię znaleźć nawet moje pentdrive itp:P Bo o śrubokrętach śrubkach itp to nie wspomnę to standard jak idziemy na jakaś imprezę czy coś...

Najbardziej bawi mnie jak do jakiejś kobitki dzwoni telefon smile.gif no i się zaczyna :

Szybko torebkę otworzyć, grzebać, grzebać w tej torebce, po jakimś czasie znaleźć no i na sam koniec nie zdążyć odebrać smile.gif

Dlatego kobiety zawsze mają większy rachunek za telefon bo muszą oddzwaniać... Faceci telefon w kieszeni zawsze zdążą odebrać:D

Dla mnie torebka jest uosobieniem chaosu - rzadko mogę w niej coś znaleźć

Daj znać jak znajdziesz taką, w której można chociaż klucze znaleźć w mniej niż 5 minut ;-) Ja bez względu na to, czy mam jakąś maleńką torebeczkę czy coś większego, nic nigdy nie mogę w niej znaleźć.

Najbardziej bawi mnie jak do jakiejś kobitki dzwoni telefon

Ja mam na telefon oddzielną kieszonkę, tyle że jest na tyle duża, że trzymam w niej także kilka kosmetyków... na szczęście komórka świeci jak ktoś dzwoni, więc jakoś mi się zazwyczaj udaje ją dość szybko znaleźć.

na przykład w torebce mojej narzeczonej potrafię znaleźć nawet moje pentdrive

Kiedyś na imprezie znalazłam w swojej torebce portfel, komórkę i klucze do samochodu... ale nie swoje tylko kolegi. Okazało się, że jego żona chowając jego rzeczy pomyliła torebki ;-) bo obie leżały obok siebie i były mniej więcej tych samych rozmiarów i tego samego koloru. Na szczęście w porę się zorientowałam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności