Skocz do zawartości

24 SEOKatalogi - zapraszam...

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda że płatne :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem jak wprowadzi multikody to do tych 24 (tanich) powinien dać cenę za wpis około 10-20gr np (od razu sprzedaje większą ilość kodów a i tak taka stawka jest głównie po to by zweryfikować czy wpis jest wartościowy.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

A ja z kolei myślę, że Polaków nigdy się nie zadowoli i zawsze będą mieli o coś pretensje. Autor miał do tej z 50 katalogów i wszystkie były wartościowe i zadbane, a do tego cena wpisu (w porównaniu do innych katalogów oraz w stosunku do ich jakości) była bardzo niska. Dołożył 25 kolejnych, a zamiast się z tego cieszyć, jak zwykle co drugi ma jakieś "ale".

Neon jak tylko zrobisz ten pakiet, biorę od razu ze 3 sztuki :)

Za mała różnorodność IP.

Jakbym napisał, że mam 300 katalogów na 200 różnych IP to uwierzyłbyś? :)

sam admin katalogu nie dal swoich linkow na glownej stronie.

Myślałem, że to plusik... :)

hurtowo postawil i moze nie dac rady zadbac o wszystkie

Może w tym jest troche racji jednak buduję katalogi także z myślą o siebie.

Obecnie nikt nie powinien się niczego obawiać. Wszystko pod kontrolą... ;)

A wpisy płatne... bo wiadomo, moderatorzy, graficy, programiści, a także ja - mamy brzuszki!

Na jednej rączce nie dałoby się policzyć ile osób pomaga w tworzeniu takiej grupy katalogów.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dzięki za wielofunkcyjne kody. Dodałem kilka stron, dodaję i jeszcze będę dodawać :) .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności