Skocz do zawartości

24 SEOKatalogi - zapraszam...

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i ja poleciałem wczoraj po pierwszych sześciu w nadziei że to dziś będzie ten szczęśliwy dzień moderacji :)

ale właściciel zajrzał do kompa tylko po to aby pożalić się na forum na brak update PR :)

żarcik...

czekam cierpliwie - a potem dodam do reszty :)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

To już wiem dlaczego neon103 nie ma box-u ze statystykami w swoich katalogach :) :) :) Stron oczekujących pewnie dużo, moje też dodane do kliku katalogów, ale... przepadły bez wieści. NEEEOOONNNN... :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Chłop pewnie śpi po wczorajszej imprezie śniąc o tym ile bezsensownych godzin po przebudzeniu będzie musiał spędzić na zmianie info odnośnie VAT a Wy go budzicie... :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Od poniedziałku będzie 2 nowych moderatorów. Zgodzę się z Wami, że ostatni czas był niestety nie najlepszy pod względem moderacji. Obecnie trwają aktualizacje do najnowszych wersji. Od poniedziałku będzie już wszystko bardziej z górki. Niedługo także multikody będą sprzedawane!! Rok 2011 zapowiada się profesjonalnie jeżeli chodzi o moje katalogi...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dzięki, dzięki. Już 3-go stycznia było wszystko moderowane.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności