Skocz do zawartości

Coraz więcej płatnych katalogów...

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

poniewaz katalogowanie zaczyna byc usługa dośc dobrze płatną sądzę, że pomimo wprowadzenia opłat katalogujący będa doskonale wiedzieli gdzie co dodać i za jaką kase aby było dobrze... i takiej usługi zaczynam poszukiwać :)

A ile zarabiasz miesięcznie ze swoich katalogów?

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ile masz kochanek ?

edit: nie zaglądam nikomu w portfel ... jakos mnie to nie interesuje. jak CI napisze 10 tys zł miesięcznie to uwierzysz ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pieniądze to nie wszystko ;)

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Wracając do tematu, to w ostatnich tygodniach/miesiącach bardzo dużo katalogów stało się płatnych. Szkoda, że admini nie chcą się wymieniać wzajemnie kodami (czapki z głów, dla tych, którzy chętnie się wymieniają). Dlatego wydaje mi się, że często lepiej zainwestować pieniądze w budowę własnego zaplecza niż płacenie w co trzecim katalogu po 2zł lub więcej.

Pozdrawiam :P

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Wracając do tematu, to w ostatnich tygodniach/miesiącach bardzo dużo katalogów stało się płatnych. Szkoda, że admini nie chcą się wymieniać wzajemnie kodami (czapki z głów, dla tych, którzy chętnie się wymieniają). Dlatego wydaje mi się, że często lepiej zainwestować pieniądze w budowę własnego zaplecza niż płacenie w co trzecim katalogu po 2zł lub więcej.

Pozdrawiam :)

Jeśli chodzi o mnie to chętnie wymienię się premiowanymi wpisami z innymi zadbanymi katalogami :)

A kodzik na wpis zwykły do melodii cały czas jest czynny :P

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• 2 tygodnie później...

Nie dziwię się, że część katalogów staje się płatna z chwilą otrzymania PR wyższego od 0.

Dziwię się natomiast właścicielom katalogów, którzy prowadzą nieuczciwe praktyki polegające na systematycznym usuwaniu opłaconych wpisów.

Czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić, jaką admin ma z tego korzyść?

Rozumiem, że wpisy nietematyczne, źle napisane, lub powtórzone są usuwane, ale po co usuwać wszystko?

W katalogu są tylko kategorie, w nich czasami po kilka " dyżurnych " wpisów.

Katalog ma na przykład PR 5

Po co usuwać kontent? Czy nie chodzi o to by strona miała jak największą liczbę site?

Wypoczynek i wczasy nad morzem Ustka noclegi

Nocleg w Sudetach - Sudecka Baza Noclegowa. Perła Karkonoszy zaprasza do wypoczynku w górach Karpacz noclegi

Szklarska Poręba noclegi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności