Skocz do zawartości

Kevin sam w domu

Sylwin

Kevin sam w domu  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz oglądał/oglądała film Kevin sam w domu w te święta?

• Tak
      18
    • Nie
      22
    • Tak z całą rodziną
      15
    • Widziałem ten film wiele razy
      15
    • Moim zdaniem ten film jest beznadziejny
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Kevin kevinem ale kto wy pozycjonuje stronę hehe. Przerwa na kevina musi być a potem dalej do pracy ;p :)

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Nie nazwałbym tego Klasyką tylko z powodu tego, że jest puszczane co Święta. Po prostu mało się kręci nowych ciekawych filmów Świątecznych, tv oszczędzają itp itd.

Zresztą jak ktoś wyżej napisał jeden lubi rybki drugi pipki czy tam jeden córkę drugi teściową. Ja ogólnie w Święta mało oglądam TV więc większość "gniotów" nie obrażając nikogo a jedynie wyrażając co ja myślę o tych samych filmach w Świętach, tej samej muzyce co roku itp itd.

Skoro raz można było coś nagrać - film, muzyka dlaczego nie można drugi raz zrobić coś lepiej.

No ale ;) skoro Kevin ma takie branie to nie dziwię się w TV, że go puszczają zawsze trochę dziengów podczas 30 minutowych przerw reklamowych.

:)

W Sylwestra też przy TV? Ja to kiedyś nazywałem wypad do NOT-u była taka instytucja ale ja ten skrót tłumaczyłem - Nocne oglądanie telewizji.

Ja osobiście w tym roku domówka własnej organizacji.

Od czasu kiedy mieszkam w Polsce to muszę oglądać bo zazwyczaj oglądają to osoby z którymi spędzam święta.W byłym CCCP tez był taki film (aktualnie puszczany w Rosji i Ukrainie) - nazywał się " Z lekiem parem" co ciekawie główna role kobieca zagrała Barbara Brylska. Jeżeli chodzi o tradycje to wolałem aby w Polsce trakcyjnym stal się film polski a nie amerykański, ale cóż tego już nie da się zmieć bo sam film (Kevin sam w domu) jak dla mnie to produkcja z najniższej polki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności