Skocz do zawartości

Kevin sam w domu

Sylwin

Kevin sam w domu  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz oglądał/oglądała film Kevin sam w domu w te święta?

• Tak
      18
    • Nie
      22
    • Tak z całą rodziną
      15
    • Widziałem ten film wiele razy
      15
    • Moim zdaniem ten film jest beznadziejny
      3

Rekomendowane odpowiedzi

No ale wiecie, ze w tym roku mialo nie byc Kevina? Na poczatku grudnia telewizje oglosily ramowki i zabraklo tego filmu, wiec ludzie zaczeli zbierac petycie i slac maile do Polsatu i Polsta sie ugial :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Nie planuję, bo za dużo razy już widziałem.

Wolę jakąś dobrą nowość zobaczyć, chociaż nie wykluczam, że tym razem obejrzę Opowieść wigilijną.

Koleżanka polecała...zawsze ogląda w święta, a ja nie widziałem tego od podstawówki:)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

ŚWIĘTA BEZ KEVINA TO NIE TO SAMO

71968549.jpg

heh a ja muszę napisać, że jeszcze nigdy wcześniej nie oglądałem Kevina ;) - przynajmniej w całości bo zerknąć na urywek się zdarzało

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności