Skocz do zawartości

Satysfakcjonujace zyski z Adsense

nertos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Również dodam post od siebie :D Może żeby trochę zmotywować do pracy bo warto. Zarabiam z adsense powyżej 20 E dziennie. Na weekendzie jest trochę gorzej, ale to za sprawą mojej tematyki. Cały czas zajmuje się tworzeniem nowych tematyk stron(gdybym miał tylko więcej wolnego czasu).

Zrobić dobrą stronę, która będzie zarabiać nie jest łatwe i to wymaga czasu mi też kilka projektów nie wypaliło, ale trzeba być zawziętym, a efekty same przyjdą :D

pozdrawiam serdecznie Arczi

Ja bym chciał 55 ojro dziennie. Taki zarobek (stały) i jadę na Hawaje! :D

Wiesz... tak ci się tylko wydaje :D To jest tak... masz jeden serwis, z którego wyciągasz np. 5€/dzień, rozwijasz swój serwis, pozycjonujesz, co przekłada się na większą liczbę odwiedzających i zarobki. Po jakimś czasie firma hostingowa dziękuje ci za współpracę bo twój serwis za bardzo obciąża serwer (duża liczba odwiedzających = duża liczba połączeń z bazą lub przekraczasz limit transferu). Szkoda ci kasy ale musisz kupić pierwszy serwer dedykowany oraz opłacić administratora. Teraz jest super, ale widzisz że nie wykorzystujesz dedyka w całości, więc stawiasz kolejne serwisy, które rozwijasz, pozycjonujesz, zarobki szybko rosną, więc zakładasz działalność gosp. Wkrótce, kupujesz kolejny serwer dedykowany, stawiasz nowe strony, nie wyrabiasz z robotą, choć szkoda ci ciężko zarobionej kasy ale zatrudniasz pracowników do rozwijania serwisów i pozycjonowania... i tak w kółko.

Czyli w skrócie, im więcej zarabiasz, tym masz większe koszty. Jak już zarabiasz te 55€/dziennie, czyli ok. 6 tyś zł/m-c, po zapłaceniu podatków, zusów, wynagrodzeń pracowników i innych kosztów, zostanie ci max połowa.... i na Hawaje tak szybko nie pojedziesz :D

Czyli w skrócie, im więcej zarabiasz, tym masz większe koszty. Jak już zarabiasz te 55€/dziennie, czyli ok. 6 tyś zł/m-c, po zapłaceniu podatków, zusów, wynagrodzeń pracowników i innych kosztów, zostanie ci max połowa.... i na Hawaje tak szybko nie pojedziesz ^_^

Musisz tak dołować?^_^

Ja z AS już raczej się tak wycofałem, ma na kilku niszowych stronach kodzik AS jest, może kiedyś jeszcze bardziej się w to wciągnę - ale póki co raczej kiepsko idzie.

A co do pytania to tak z 1000 Euro /mc by mi wystarczyło.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności