Skocz do zawartości

Ceny pozycjonowania...

Waldip

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zrobiłem sobie stronkę zespołu grającego na weselach i powolutku próbuję ją pozycjonować (wpisy w katalogi, portale tematyczne, linki na forach i.t.p.). Niestety, jak wiadomo pochłania to dużo czasu (szczególnie przy braku doświadczenia - jak w moim przypadku).

W związku z tym chciałem zapytać zawodowych pozycjonerów (a jest ich tu chyba sporo...) jaka byłaby orientacyjna cena wypozycjonowania takiej strony na zapytanie "zespół weselny" (ok.380.000 haseł w Google)?

Chodzi mi o pozycję na pierwszej stronie; strona ma około miesiąca i jest zaindeksowana w Google...

znam pozycjonera ktory gra na weselach :D raczej fraza nei do przeskoczenia ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pozycjonuj się na początek na województwo w jakim gracie.

Fraza "kapele weselne" też jest chodliwa, a o wiele łatwiej tam w pierwszą 10 wbić ;)

Małgorzata Litwin Copywriter Seo Wrocław. Profesjonalny copywriting dla firm.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi...Macie rację, w tym przypadku najodpowiedniejsza będzie fraza lokalna.

Tak naprawdę nie jest to podyktowane usilną potrzebą - gramy już kilkanaście lat i mamy stabilną pozycję na rynku...To bardziej chyba względy ambicjonalne - w końcu to moja strona...;)

Życzę wszystkim pozycjonerom (i nie tylko) WESOŁYCH ŚWIĄT!

Zmieńcie wygląd strony, błagam ;) Ja bym nie skorzystał z waszych usług, choćbym Was znalazł na 1 miejscu każdej interesującej mnie frazy wpisanej w google, yahoo czy bing, regionalnej czy nie regionalnej, choćbyście mnie prześladowali na każdej jednej stronie, którą codziennie odwiedzam - zaglądając na mnie z banera reklamowego. Nie dałbym się namówić na nic. Po prostu wchodzę na stronę i widzę coś co wyglądem przypomina lata świetności grafików kończących swoją "karierę" co najmniej X a może nawet 1X lat temu. Nie lubię takich stron, które każą mi się cofnąć o 2 epoki ;) Stać Was chyba na jakąś schludną grafikę, która przykuje uwagę każdego kto tylko wejdzie na waszą stronę.

No i oczywiście też bym atakował frazy regionalne, bo co mi po ruchu na stronie generowanym z Warszawy jak gram na Podkarpaciu. Nie mówiąc o skali trudności. A myślę że dobra reklama w regionie i tak wam zapełni duuużo weekendów ;)

Pozdrawiam i powodzenia życzę ;)

W tej branży walka na noże, top 10 zbiera śmietankę, jak nie masz kapeli z polecenia, sięgasz do netu.

Faza lokalna + np dobry...., tani... itp w zasięgu, fraza zespół na wesela jeszcze bardziej obstawiony.

3-4 miesiące i 1 strona powinna byc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności