Skocz do zawartości

Ceny pozycjonowania...

Waldip

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieńcie wygląd strony, błagam :D Ja bym nie skorzystał z waszych usług, choćbym Was znalazł na 1 miejscu każdej interesującej mnie frazy wpisanej w google, yahoo czy bing, regionalnej czy nie regionalnej, choćbyście mnie prześladowali na każdej jednej stronie, którą codziennie odwiedzam - zaglądając na mnie z banera reklamowego. Nie dałbym się namówić na nic. Po prostu wchodzę na stronę i widzę coś co wyglądem przypomina lata świetności grafików kończących swoją "karierę" co najmniej X a może nawet 1X lat temu. Nie lubię takich stron, które każą mi się cofnąć o 2 epoki :D Stać Was chyba na jakąś schludną grafikę, która przykuje uwagę każdego kto tylko wejdzie na waszą stronę...

Aaa, dzięki za komplement...Sam robiłem... :)

De facto - kiedy usiadłem pierwszy raz przed komputerem nie mając bladego pojęcia o budowie strony i html-u i udało mi się to-to zrobić całkowicie samemu, to byłem z siebie dumny...A ten tekst o grafikach (choćby kończących karierę X lat temu) potraktowałem naprawdę jako komplement! :)

Denerwuje mnie trochę wyraźna czasami "ociężałość umysłowa" Googli...Jak to jest, że na frazę "zespół weselny Małopolska" nie ma nas wcale (przynajmniej do 50-ej strony), a na frazę "zespół weselny z Małopolski" jesteśmy w topce? Czy rzeczywiście Google są z zasady tak dosłowne, czy też taką wartość nadaje dosłowność frazy na stronie (tą drugą frazę mamy w tytule strony)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności