xilius Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mam ten sam problem co Rainmaster, dlatego proszę o info na forum a nie PW. Dodąłem również serwis z PR3, w jakim czasie powinien naliczyć się bonus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 W moim przypadku prawdopodobny powód okazał się prosty - pogrzebałem w logach i sprawdziłem skrypt, którego używam do blokowania natrętnych botów. Okazało się, że bota prolinka przyblokował - widocznie musi mega szybko skakać po stronach, dużo szybciej niż nawet nerwowy internauta i dlatego został zablokowany. Dodałem go do wykluczeń i poprosiłem o zapuszczenie go na wypas znów do siebie, zobaczymy czy tego dotyczył problem. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xilius Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ok ale czy sa jakieś terminy skanowania stron przez bota prolink ? czy można to jakoś wymusic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zdaje się, że następuje to po dodaniu serwisu - później pewnie tylko sprawdza czy linki się wyświetlają. Tak czy inaczej wiszę na indeksacji i muszę czekać bo w trakcie nie da się usunąć serwisu i dodać ponownie by sprawnie to załatwić. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alejka Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Tak delikatnie chciałem się też przypomnieć, bonusa jeszcze nie dostałem, stronka z pr. 3 w systemie od stycznia Pająkowy blog: https://lasipara.blogspot.com. Umieść artykuł w portalu https://www.alejka.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 No niestety w moim przypadku dalej jest problem - bot był, strona niby zaindeksowana, moderacja zatwierdzona, testowy link chodzi, a panel podstron pusty, w zarządzanie cen nie da się wejść... Skończyły mi się pomysły. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Rainmaster, ogólnie chyba coś padło ponieważ mi też nie wyświetlają się podstrony dla nowo dodanej strony. Trzeba poczekać aż support sam rozwiąże problem Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie, faktycznie mamy problem z indeksacją. Walczymy. Dam znać możliwie najszybciej. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 W jaki sposób zainstalować skrypt pod forum smf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jeszcze walczymy. Google ostatnio coś zmieniał w ustawieniach PR i nam się parę rzeczy posypało. Dzisiaj będzie update i reindeksacja serwisów z błędami. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Trzymamy kciuki LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witajcie, informuję, że problem został rozwiązany. W tej chwili trwa ponowna indeksacja / sprawdzanie PR serwisów dodanych w ciągu ostatnich 3-4 dni. Dzisiaj proces powinien się zakończyć. Jeszcze dam znać. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wygląda na to, że problem rozwiązany. Moje sugestie: - w wyszukiwarce linków przydatna byłaby możliwość sortowania po danej kolumnie (kliknięcie np w kolumnę Cena sortowałoby po niej wyniki) - również w wyszukiwarce, w szczegółach danego wyniku widoczna liczba linków obecnie wychodzących z danej podstrony LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 czy ktoś wie, w jaki sposób zainstalowac system na forum smf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Panowie, domeny zostały przeindeksowane. Wszystko powinno być w normie. Rainmaster, Liczba linków wychodzących jest zliczana. Niedługo wyświetlimy ją w wynikach wyszukiwania wraz z back-linkami. Ta funkcjonalność jest w trakcie. Elliot, a jaki jest dokładnie problem? Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.