Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Również mam problem z zalogowaniem się do Prolinka. Dziś wróciłem z urlopu, myślę, że trzeba sprawdzić czy wszystko idzie do przodu, chcę się zalogować a tu kicha, pomyślałem "czyżby jakiś banik?", ale na szczęście widzę, że nie tylko ja tak mam :D

Przed chwilą otrzymałem komunikat błędu:

Wystąpiły błędy w osadzeniu linka testowego. Sprawdź czy pliki mają prawa 666 i czy jest włączona dyrektywa allow_url_fopen.

Nadmienię, że mam ustawione 666, oraz dyrektywa allow_url_fopen jest włączona (nazwa.pl). Dzisiaj popołudniu było jeszcze wszystko ok.

Napiszcie czy macie podobny problem ...

Przy aktywnym statusie OK, można to sprawdzić wpisując https://prolink.pl/user/owner/settings/id/[tutaj wklej swój ID serwisu]?addtestlink=[tutaj wklej swój ID serwisu]

Pierwsza propozycja jaka przyszła mi namyśl odnośnie poprawy funkcjonalności to możliwość automatycznego generowania faktury/rachunku jak np. u konkurencji czyli w SeoPilot :mellow:

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności