Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@Prolink.pl

Który punkt regulaminu traktuje o odmowie wypłaty jeżeli serwis został usunięty z giełdy ?

Również tego nie znalazłem.

Prolink tłumaczy się tym, że dostają telefony o niewyświetlanych linkach. Serwis usunąłem więc nie sprawdzą czy linki wyświetlały się poprawnie.

Jednak jak chcą sprawdzić linki, które były wyświetlane w zeszłym roku?

Po ostatnich zniżkach w SeoPilot zastanawiałem się czy nie wrócić do Prolinka, po ostatnich problemach zdecydowanie odradzam ten system. Może i w SeoPilot są mniejsze zarobki jednak nigdy nie miałem problemu z wypłatą.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

..sam jestem ciekaw, bo jeśli nie poinformuje Prolink o łamaniu warunków umowy przez wydawce poprzez wykasowanie linka oni nic o tym nie wiedzą. Z drugiej strony muszę przyznać rację Prolink - dużo wydawców sobie pogrywa, sam tego doświadczyłem, i to nie raz.

Ponieważ nie dostałem odpowiedzi z BOK-u to napiszę tutaj.

Czy wydawcy, którzy modyfikują kod aby linki wyświetlały się w postaci rel="nofollow" nie łamią czasem regulaminu? Kupiłem kilka linków w 1 serwisie i wszystkie linki są właśnie "nofollow", ponadto niemal na każdej stronie wydawca modyfikuje kod reklam.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Ja osobiście odradzam ProLinka. Chciałem za 50 zł kupić testowe linki. Jakość tych link była dla mnie niewystarczająca, więc od razu wycofałem kampanię. Chciałem wypłacić pozostałe pieniądze, ale okazało się, że wypłata jest od 100 zł. Dopłaciłem pieniądze do 100 zł (około 60 zł) i co się okazało? Reklamodawca nie może odzyskać pieniędzy z konta! Admin powiedział, że się nie da i koniec rozmowy (ew. można zwrócić pieniądze, za które można kupić linki, WOW). BEZNADZIEJA. Zastanawiam się, czy można takie praktyki zgłosić do UOKiK, bo to jest bezczelność.

Lekcja do zapamiętania warta 100 zł - sprawdzaj PiO zanim gdzieś zainwestujesz reklamy. ProLink robi użytkowników w wała - ukryte prowizje, kiepski automatyczny tryb kupowania linków. Gratulacje!

Dziwi mnie olbrzymie, że pomimo tych wszystkich głosów krytyki Prolink ma czelność ignorować to wszystko i pisać posty jakby nigdy nic.

100pln to jeszcze nie jakaś droga lekcja, ale nawet jakby to było 10pln to niesmacznie się tak naciąć.

Lekcja do zapamiętania warta 100 zł - sprawdzaj PiO zanim gdzieś zainwestujesz reklamy. ProLink robi użytkowników w wała - ukryte prowizje, kiepski automatyczny tryb kupowania linków. Gratulacje!

Automaty są fajne, o ile dobrze działają, do automatów prolinka jednak nie mam zaufania >;-[. Niestety trzeba dokładnie patrzeć gdzie się kupuje linki, a i wydawcy mają problem, bo łatwo nieświadomie sprzedać linka na stronie 404 lub coś w tym stylu.

Dziwi mnie olbrzymie, że pomimo tych wszystkich głosów krytyki Prolink ma czelność ignorować to wszystko i pisać posty jakby nigdy nic.

A co ma pisać?

A co ma pisać?

Ja się chyba uczyłem obsługi klienta i marketingu u złych ludzi. :D Pozostawianie niezadowolonych użytkowników bez odzewu to nie są dobre praktyki. Dlatego odradzam Prolinka, bo podchodzą do klienta jak do zła największego.

Raczej chodziło mi o to, że "co tu odpisywać jak się ma wytrącone wszystkie atuty". Szkoda mi prolinka, bo to świetny produkt, ale prowadzony jest tak jakby chcieli, a nie mogli. Dziwię się też, że nie walczą z tym by podnieść jakość, rynek jest wciąż nienasycony, a momentami wielu może się odechcieć, zwłaszcza, że mocna konkurencja się pojawiła. Prowizje są jak przy produkcie ekskluzywnymi, a... a zresztą co się będę spinał w taki piękny wieczór >;-]

Fibonacci,

Nie wyciągaj pochopnych wniosków, lepiej przejrzyj wątek konkurencji ;) wiemy jak wygląda sytuacja od pracowników, którzy się stamtąd zwalniają i szukają roboty u nas.

ProLink rozwija się dynamicznie jak nigdy przedtem i niedługo Was bardzo pozytywnie zaskoczymy. Odpowiedzi na pozostałe kwestie będą standardowo - z rana w dzień roboczy.

Serdecznie wszystkich pozdrawiamy! ;)

U mnie też "Zyski 24h: 0,00 PLN", choć linki wyświetlają się poprawnie.

A w "Historia wpłat i wypłat środków z konta" od wczoraj lub przedwczoraj mam "Wypłata zrealizowana" przy ostatniej transakcji,

choć nie otrzymałem jeszcze pieniędzy na konto bankowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności