Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

1) założyłem konto (wczoraj), dodałem 2 serwisy, do chwili obecnej jeden nie został "zaindeksowany"

2) usunąłem serwisy, chciałem założyć nowe konto (inna firma), strona wyłożyła się (500, komunikat "na stronie" tzn tło logo itp było), nie da się logować i nie przyszedł link aktywacyjny

3) założyłem 3 konto, pomyślnie, chciałem dodać te 2 serwisy - nie da się, serwisy są już w bazie.

Tak więc dalej od strony sprzedawcy testować nie mam jak :D

dymna.jpg

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moglibyście wprowadzic jakis system sprawdzania czy ludzie zglaszający swoje strony do waszego systemu faktycznie wiedzą jak umieszczać kod, tak aby linki które niby kupuję się faktycznie wyświetlały.

imho, system nie powiniec ustawiac statusu OK dopoki nie wyswietli sie testowy link.

Fridaynight,

System sprawdzania jest. Funkcjonalność pt. "link testowy" znajduje się w ustawieniach dodanego serwisu. Po przeprowadzeniu poprawnej instalacji i włączeniu tej opcji - powinieneś zobaczyć na stronie głównej dodanego serwisu "Link testowy z giełdy".

Pracujemy w tej chwili nad automatycznym sprawdzaniem instalacji poprzez linki testowe, wtedy Twój problem z niewyświetlającymi się linkami zniknie.

Wedrowiec,

Kilka dni temu mieliśmy problemy związane z indeksacją. W tej chwili działa ok. Na wszelki wypadek usunę serwis, o którym wspomniałeś. Dodasz go jeszcze raz i powinno być w porządku.

Siler,

dodaj link testowy w ustawieniach dodanego serwisu.

Eria,

masz rację. Pracujemy w tej chwili nad takim mechanizmem.

Dodam tylko, że testujemy dziś program partnerski. Jeśli wszystko będzie ok -> jutro wyjdzie publicznie :)

Fridaynight,

System sprawdzania jest. Funkcjonalność pt. "link testowy" znajduje się w ustawieniach dodanego serwisu. Po przeprowadzeniu poprawnej instalacji i włączeniu tej opcji - powinieneś zobaczyć na stronie głównej dodanego serwisu "Link testowy z giełdy".

Pracujemy w tej chwili nad automatycznym sprawdzaniem instalacji poprzez linki testowe, wtedy Twój problem z niewyświetlającymi się linkami zniknie.

To w sumie problem tych którzy mieli wyświetlić moje linki. Żaden się nie pokazał na stronach a kasa poszła. Napisałem do supportu, mam nadzieje że nie bedzie problemu ze zwrotem pieniędzy.

FridayNight,

musiałeś wyjątkowo pechowo trafić :)

Środki wracają na konto automatycznie. Z właścicielami serwisów, na których nie wyświetlają się sprzedane linki (mają problemy z instalacją) kontaktujemy się na bieżąco. Więc jest szansa, że szybko zareagują i link przejdzie ze stanu "Sleep" w stan "OK". Jeśli nie poprawią instalacji w ciągu 24h, automatycznie otrzymujesz zwrot środków na swoje konto.

Zatem pełne bezpieczeństwo. W tej chwili wprowadzamy mechanizm, który automatycznie będzie sprawdzał linki testowe zatem sytuacje w których sprzedane linki nie będą się wyświetlać -> będą bardzo rzadkie.

FridayNight,

musiałeś wyjątkowo pechowo trafić :nauka:

Środki wracają na konto automatycznie. Z właścicielami serwisów, na których nie wyświetlają się sprzedane linki (mają problemy z instalacją) kontaktujemy się na bieżąco. Więc jest szansa, że szybko zareagują i link przejdzie ze stanu "Sleep" w stan "OK". Jeśli nie poprawią instalacji w ciągu 24h, automatycznie otrzymujesz zwrot środków na swoje konto.

Minęło 48 godzin i nadal jestem na minusie. Poproszę o zwrot pieniędzy.

PS. pisałem do supportu które serwisy nawaliły, zero odpowiedzi.

UPDATE : Środki faktycznie zwrócono w 100%. Mój post wynikał z tego, że informacja o Stanie Konta umieszczona jest póki co w mało widocznym miejscu, natomiast po zalogowaniu widzę Bilans (na minusie równym wydatkom których nie poniosłem). To mnie wprowadziło w błąd.

Sytuacja wyjaśniona pozytywnie.

Fridaynight,

środki zostały zwrócone jeszcze 17.02! Zatem nie rób zamieszania proszę ;)

Aktualny stan konta możesz zobaczyć w zakładce "Wpłaty / wypłaty".

Może faktycznie nie jest to czytelne i aktualny stan konta powinien być widoczny na wszystkich podstronach. Coś pomyślimy w tym temacie.

Formalnie piszecie, że link tekstowy jest formą reklamy. Zdaję sobie sprawę z umowności tego stwierdzenia, ale jeśli miałbym gdzieś kupować link, to chciałbym wiedzieć, ile potencjalnie osób może ten link zobaczyć. Prawdę mówiąc w niektórych okolicznościach wolałbym zapłacić więcej za link na stronie głównej bez wielkiej ilości zaindeksowanych stron i z PR=0, ale z jakimś sensownym branżowym ruchem niż na jakiejś dopalonej bombie, na którą nie zagląda pies z kulawą nogą. Podsumowując, może coś takiego a'la Ad Taily, że w panelu mam ruch na stronie, ale też widzę, ile osób w ten mój link kliknęło?

(Może już się pojawiło to zagadnienie, ale nie chciało mi się przeglądać 13 stron dyskusji, jeśli tak to sorry).

Można liczyć na możliwość generowania gotowego rachunku od osób fizycznych z panelu, aby tylko wydrukować i podpisać?

E: i czy aby nie powinnien rachunek być poparty umową?

E2: chciałem wpłacić pieniądze, jednak po wpisaniu kwoty nie wyskakują mi żadne płatności, a jedynie przeładowuje stronę.

siler,

odpowiadamy na bieżąco mailowo i na forum.

esder,

żeby otrzymać bonus link testowy musi działać. Nie musi być cały czas aktywny. Wystarczy sprawdzić, dać nam znać - i wyłączyć link testowy.

dervish,

myśl bardzo ciekawa. Zastanawiamy się nad dodatkowymi formami prezentacji linków. Gdybyś miał jakieś pomysły - śmiało pisz.

ilgesu,

odnośnie rachunków - tak, niedługo powinniśmy udostępnić taką opcję.

Odnośnie płatności, czasami jest bug i trzeba drugi raz naciśnąć na przycisk potwierdzający. Powinniśmy szybko nad tym zapanować.

eria86,

W tej chwili wprowadzona została możliwość rozbijania linków. W poprzednich postach opisywałem jak to działa. Dzięki tej opcji możesz poukładać linki w dowolny sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności