Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@up, boją się ale nie tylko algorytmu google (niby jak ma wykryć swle?)

Nie chodzi o SWL-e tylko o linki, które są nienaturalne, a z tym Google sobie ostatnio doskonale radzi - ciągle te same anchory, linki w podobnych miejscach, wokół tej samej treści itp.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Alternatywy są dwie: SeoPilot i Linkolo

Tylko, że tak, w SeoPilot 99%* stron na starcie jest odrzucanych.

A w Linkolo:

Aktualne minimalne wymagania dla strony wydawcy to:

- Google PageRank nie mniejszy niż 1

- Google site nie mniejszy niż 10

Osobiście korzystam z tego drugiego i sobie chwalę współpracę. Wszystko szybko, na czas i bez problemów :)

Wracając do tematu, ja na dzień dzisiejszy czekam na wypłatę, termin 14dniowy niebawem się kończy, także jeszcze nie będę nic krakał :)

* - moje prywatne przypuszczenia :P

W Prolinku spadła diametralnie jakość obsługi klienta, na dodatek "towar" powoli przestaje być atrakcyjny w porównaniu do innych dostępnych metod..

A miała z czego spaść? chyba z dywanu na podłogę. Zawsze była podła. :nonono:

Ale tak działa na firmy monopol, lub jak ktoś lubi się pieścić to tzw. dominująca pozycja.

Kwestii moralnych nawet nie podejmuję, bo w obecny kapitalizm zdążył wymazać moralność ze słowników.

Działa Wam monitoring pozycji? Mi od kilku(nastu?) dni nie zbiera nowych danych...

Wy sobie tutaj gadu gadu, a prolink juz nawet nie odpisuje w tym wątku ;)

Zobaczcie co napisałam rok temu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/110194-prolinkpl/page__st__750#entry907964

Wg mnie nie osiągnęli nawet 10% progu rentowności i niestety czy konkurencja jest wstanie sobie z tym poradzić? - też wątpię, wydaje mi się że taki model działania zwyczajnie w polskich warunkach nie ma możliwości bytu.

Jeśli chodzi o Linkolo:

Aktualne minimalne wymagania dla strony wydawcy to:

- Google PageRank nie mniejszy niż 1

- Google site nie mniejszy niż 10

Także już byle czego nie wrzuci się, a przynajmniej świeżo postawionego spamowiska

Witajcie,

Chcemy poinformować, że pracujemy nad całkowicie nową odsłoną ProLinka, która zmieni podejście do działań SEO w Polsce i wprowadzi nowe standardy rynkowe.

Długo pracowaliśmy nad tym produktem, ale efekty są bardzo pozytywne. Uruchomienie planujemy na początku września - zatem już wkrótce będzie rewolucja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności