Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś ma porównanie, jak z "trudnością" przyjęcia do Seopilota, a do Prolinka? Bo w wątku Seopilot też zwracają uwagę na trudność z dodaniem obecnie strony.

Prawo Prosto.pl - portal prawny, prawo cywilne, prawo karne, prawo administracyjne

Chcesz się uczyć legal english? Prawniczy język angielski dla Ciebie!

Chcesz mieć własną broń? Poczytaj o tym, jak uzyskać pozwolenie na broń palną.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozumiem, dzięki za odpowiedź... zastanawiam się, czy te wyżej wymienione firmy będą też konkurowały ze sobą właśnie na polu dostępu do partnerstwa... bo przecież warunki finansowe to jedno, a czym innym jest, czy strona w ogóle będzie zapisana.

Prawo Prosto.pl - portal prawny, prawo cywilne, prawo karne, prawo administracyjne

Chcesz się uczyć legal english? Prawniczy język angielski dla Ciebie!

Chcesz mieć własną broń? Poczytaj o tym, jak uzyskać pozwolenie na broń palną.

mozna zrobic tak, ze konto jest na mnie a wyplate wezme na kolege na fakture? :>
Bez problemu :) Przy wypłacie podajesz tylko dane na kogo ma byc FV wystawiona i tyle, trzeba podać też numer rachunku na który ma być dokonana wypłata.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Witajcie,

akceptujemy nowe strony cały czas.

Ale muszą być jakościowe i spełniać wymagania przedstawione w serwisie.

Spamy i zaplecza nie wchodzą w grę.

A czy odrzucacie strony których nie akceptujecie czy tylko mają cały czas status

"Oczekuje na akceptacje administratora" ????

co do samych linków to faktycznie coraz mniej jest wykupowywanych w serwisie

mam inne pytanie:

jakieś tydzień temu domena została dodana do serwisu jednak "Domena nie spełnia wymagań", ponieważ miała PR0 i Site<150, obecnie site ma powyżej 150 i co mam zrobić żeby została ponownie sprawdzona przez system? 1 domenę usunąłem, ponieważ była w podobnej sytuacji i chciałem ponownie dodać, jednak po próbie dodania domeny wyskakuje komunikat "Domena istnieje w systemie", co w takim przypadku zrobić? czekać, czy napisać do pomocy prolinku?

Mam też taką sytuację, że od 3 tygodni strona ma status: "Oczekuje na akceptację administratora" czy strona nie została sprawdzona? czy po prostu strona została sprawdzona przez administrację, jednak nie spełnia kryteriów? bo 3 tygodnie to trochę dużo

z góry dzięki za pomoc

Mam też taką sytuację, że od 3 tygodni strona ma status: "Oczekuje na akceptację administratora" czy strona nie została sprawdzona? czy po prostu strona została sprawdzona przez administrację, jednak nie spełnia kryteriów? bo 3 tygodnie to trochę dużo

Ja dostałem na mejla taką odpowiedź:

Jeśli serwis nie zostanie zaakceptowany w ciągu do 7 dni roboczych, oznacza to, że nie spełnia wymogów jakościowych.

Zgodnie z regulaminem serwis będzie posiadać status oczekuje na akceptację do momentu aż będzie spełniał określone wymagania systemu Prolink.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności