Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

To widać u mnie jakiś błąd bo na żadnej ze stron/podstron linki się nie pokazują. Sprawdzałem kilka razy poprawność instalacji i zawsze pojawiał się komunikat o poprawnym rozmieszczeniu linku testowego.

Zawsze pewne analizy sportowe. O tym czym są pożyczki społecznościowe i czy warto z nich korzystać.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem z czego wynikają te poślizgi, oni liczą 14 dni nie od daty wystawienia faktury/rachunku ale od daty zaksięgowania u nich. Można by się spytać co nas to obchodzi jak sobie w ich wewnętrznym systemie księgują? To ewidentny kant, bo zawsze dzięi temu mają parę dni do o przodu.

E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu

Panowie ja mam problem z zainstalowaniem kodu na Joomla 2.5

Dodałem kod do index.php i do modułu który wyświetla php i kicha. Próbowałem też ręcznie w konstrukcję szablonu i również nic. Podczas sprawdzania instalacji wyświetla mi że Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie.

MIał ktoś podobny problem?

Coś drgnęło w końcu i od kliku dni się zaczynają sprzedawać linki w większej ilości średnio koło 15 dziennie, porównując do ostatnich tygodni gdy max to były 2 góra 4 a nierzadko 0 dziennie to spora zmiana. Piszcie co u was.

Panowie ja mam problem z zainstalowaniem kodu na Joomla 2.5

Dodałem kod do index.php i do modułu który wyświetla php i kicha. Próbowałem też ręcznie w konstrukcję szablonu i również nic. Podczas sprawdzania instalacji wyświetla mi że Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie.

MIał ktoś podobny problem?

Cache joomli takie figle płata musi być wyłaczony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności