Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mi wpada tylko kilkadziesiąt złotych miesięcznie.

Postanowiłem odpuścić wypłaty a linkować z tego swoje zaplecze :)

Można znaleźć kilka dobrych linków w dobrej cenie.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Nalicza Wam poprawnie należności za emisję linków? Mi na jednej stronie na przykład nalicza się tylko dla strony głównej, a dla podstron (mimo, że są linki) nic nie nalicza! Prolink oczywiscie milczy, a ja nie zarabiam...

Standard. U mnie liczba kupionych linków na tym samym poziomie lub wzrasta, a dzienny dochód maleje ^^

Niech linkolo się w końcu rozkula, bo już wszyscy mamy dość prolinka.

Niech linkolo się w końcu rozkula, bo już wszyscy mamy dość prolinka.

To pomóżcie nam się rozbujać i dołączajcie do Linkolo, im nas będzie więcej, tym więcej będziecie sprzedawać i zarabiać :) Jeśli chodzi o wypłaty, to Wydawcy na swoje pieniądze czekają max 48 godzin.

Na zachętę mamy program partnerski, który promuje i wydawców i pozycjonerów. Często też mamy dla Was niespodzianki w postaci promocji i dodatkowych punktów. Zapraszamy więc do naszego wątku na PiO lub FB (facebook.com/Linkolo).

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

Bardzo chętnie się przeniosę do Linkolo, tylko póki co macie za mało klientów żeby zarobić chociaż połowe tego co w prolink.

Bardzo Wam kibicuję i liczę, że weźmiecie się za reklamę porządnie aby przyciągnąć reklamodawców.

Pozdrawiam

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Bardzo chętnie się przeniosę do Linkolo, tylko póki co macie za mało klientów żeby zarobić chociaż połowe tego co w prolink.

Bardzo Wam kibicuję i liczę, że weźmiecie się za reklamę porządnie aby przyciągnąć reklamodawców.

Pozdrawiam

Dzięki za kibicowanie :) Wiemy, że u nas zarabia się mniej, niż w Prolinku, ale mimo wszystko zapraszamy. Dla dobrych Wydawców i Reklamodawców zawsze znajdzie się miejsce. Z każdą jedną witryną rośnie szansa, że Reklamodawcy będą chętniej kupować linki i dawać Wydawcom zarabiać. Co więcej, my nie mamy zakazu konkurencji, więc będąc w Linkolo nie musisz rezygnować z Prolinka :)

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności