Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uciekać Panowie i Panie z tego... Nie wiedziałem o tych "darmowych linkach", ale i taka nic by to nie zmieniło, bo naliczanie i tak jest wadliwe.

Ciekawe gdzie uciekać. Przez ostanie klika dni na 10 stronach z PR3 w linkolo (które tam wrzuciłem na próbę) sprzedałem 1 link w tym czasie w prolinku zeszło ich koło 100 (przy wysokiej cenie za link)

Więc kroją na czym można to fakt - ale zarobić można w prolinku i to nieźle

Ja też oddam "Królestwo za konia" jak mi ktoś pokaże sensowną konkurencję dla Prolinka. Z Linkolo zaliczyłem masakryczne spadki sprzedanych linków od czasu jak wprowadzili nowy layout strony (nie wiem w jaki sposób może to być powiązane, ale u mnie takie są fakty) a o Seopilocie z grzeczności nie będę się wypowiadał...

Trend na świecie jest taki, by wszystko było szybsze, a Prolink wydłuża czas wypłaty z 14 dni do 21 :)

No, można powiedzieć, że akurat trend minimalizacji im się udaje w przypadku zarobków nadzwyczaj dobrze... Dzięki decyzji o ukryciu stron z PR n/a.

Cześć, krótka historia z ProLink, korzystałem z ich systemu od roku, wszystko było ok, do czasu...

Terminy wypłaty do 21 dni, chyba, że 1 link się źle wyświetla (np. przez wp-cache na wp) to blokują całą wypłatę

Kontakt z nimi jest ciężki lub wręcz niemożliwy, próbowałem się tam dodzwonić - nikt nie odbiera

Po 3 dniach odpisano mi na maila, mówię, że chcę zlikwidować konto i wypłacić zaległości, a baba (co tam pisałem to kto inny odpisywał, spora rotacja musi być), że mam mieć poprawione linki, mówię, że chcę zlikwidować konto i żeby sobie odliczyli prowizję za te błędnie wyświetlane - a ona to samo "proszę poprawić linki" nosz k***************rwa!!!!

Jaki inny system polecicie?

Po dlugim czasie emitowania linkow poprosilem o wyplate. Nie dostalem jej. Kwota - ok. 300 zl.

Wykonalem trzy proby. Pierwszy wniosek o wyplate jakos dziwnie przepadl, ale kwota do wyplaty sie wyzerowala.

Drugi 20.02.2013 odbylem mila piekna konwersacja z Paniami Ela Czerniawska , Anna Dobrzyniecka / Prolink.

Uprzejmie mnie zapewniono ze dostane oplate.

cytat: "Dziękuję za dokument – przekazuję do księgowości."

Dzis po miesiacu zapytalem dlaczego nie dostalem wyplaty.

odpowiedz: "płatność zostanie uregulowana, gdy emisja wszystkich linków będzie prawidłowa."

Prosze o odpowiedz kogos z prolink, czy za darmo emituje linki prawie rok?

w moim przypadku musiałem jeszcze wskazać dokładnie screenshotem (czerwoną strzałką) gdzie dokładnie się wyświetlają linki.

pa-ra-no-ja !

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności