Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wysłałem do nich e-mail z rachunkiem pdf 29.03 i o ile rozumiem, że były święta to nie dostałem żadnego potwierdzenia ale teraz już świąt nie ma, a żadnego potwierdzenia, że przyjęli zlecenie nie napisali. Raz jak zlecałem wypłatę to ktoś z obsługi przynajmniej potwierdził. Wysyłać jeszcze raz czy i tak to wypłacą?

admin.banner.jpg

Ja sobie ostatnio porządki zrobiłem... wywaliłem wszystko co ma 31 groszy, co prawda kosztowało mnie to zabranie 11zł za anulowanie linków, ale jakoś przeżyłem. A że Prolink robi akcje z kupowaniem linków podwyższyłem do maksimum ceny i jak narazie nie narzekam :D

A że Prolink robi akcje z kupowaniem linków

Skoro na każdej stronie zabierają Ci 5% miejsca na linki to rozdają linki Zainteresowanym za friko, wszak sami za to nie płacą. A najlepsze jest jak ludzie płacą za linki jakoś 50% ceny, jak ich ostatnia promocja, a Ty nie dostajesz za to kasy, bo korzystają z tych właśnie pięciu procent hehe. Interes życia. Szkoda, że nie dla nas.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności