Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ale i tak chyba musisz potwierdzić w panelu, że sprzedajesz to miejsce za 0,00 ?// tak zrozumiałem z poprzednich wypowiedzi użytkowników, bo niestety jako wydawca nic nie wiem o jakiś zmianach w regulaminie, bo nie zostałem poinformowany :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli może być taka sytuacja że 5 % prolinka to np strona główna lub podstrony z wysokim PR, czyli te najdroższe linki, prawda?

Tak dokładnie może być i najczęściej tak zapewne jest. I takie linki w żaden sposób nie są oznaczone przez Prolink. Stwierdzili, że kiedyś może je oznaczą, no ale oczywiście po co :) Przecież wtedy nikt nie będzie akceptował...

Po dłuższej przerwie dodałem kolejny serwis do Prolinka i ku mojemu zdziwieniu, pierwszego dnia do kolejki akceptacyjnej nagle wskoczyło 45 linków, kolejnego 24. Wszystko wydawałoby się w porządku, gdyby nie to, że:

1. Po drugiej dobie system wyliczył dochód w 24h na poziomie 0,40 gr (!).
  2. System przydzielił te linki w cenach, które nie były przeze mnie ustalone, tj. koszt linków przy akceptacji wynosił tyle, ile w opcjach sugeruje Prolink, a wcześniej sam definiowałem ceny.

Mogę się domyślać, że 98 % tych przydzielonych linków to te rzekome 5-procent zasobów do wykorzystania przez Prolinka za darmo. To ciekawe, bo przy dodanych już rok temu serwisach zauważyłem już jakiś czas temu obsuwy w dochodach (o czym też wspominaliście), ale nie sądziłem, że skala tego przedsięwzięcia jest tak duża. Czas się chyba trwale ewakuować.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

A może mi ktoś powiedzieć jak to jest z emisją linków. Czy po 30 dniowej emisji w momencie gdy prolink przedłuża emisję reklamy na następne 30 dni powinienem otrzymać maila z informacja do zatwierdzenia?

Nie.

To jak je mogę usunać skoro od 3 miesięcy próbuję pożegnać się z prolinkiem a oni ciągle mi przedłużają kilkadziesiąt linków.

Mi już prawie udało się wycofać z prolinka, pozostało mi ostatnie 5 linków do odwołania ale walczę niski stan konta nie pozwala mi zrobić tego wszystkiego na raz. Za wycofanie linków zapłaciłem już praktycznie 100 zł ze swojego konta. Teraz zostało mi 5 linków po 0.59 groszy ale do prolinka nie można wpłacić 5 zł - tylko minimum 50 zł

Za wycofanie linków zapłaciłem już praktycznie 100 zł ze swojego konta.

Swoją drogą to bezprawie, bo nie dostajesz z góry pieniędzy za cały miesiąc wyświetlania, tylko z każdym dniem proporcjonalną kwotę (codziennie inną.. buahuaha) więc nie rozumiem, dlaczego potem kradną kasę z konta, to jest niepoważne i nieuczciwe.

Mnie zastanawia jedno, co się dzieje z kosztem linków po updacie PR, np link na mojej podstronie z PR1 kosztował 1zł, jeśli po updacie podskoczyło do PR2 to nadal jest ta sama cena?

tak, i to jest oczywiste ;)

chyba, że ktoś nie ma opcji automatycznego przedłużania, i link trafi ponownie do Twojej weryfikacji to będzie już po nowej cenie.

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności