Skocz do zawartości

Prolink.pl - chyba już nie działa

Prolink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wchodzę na forum, czytam ostatnie strony tematu i dowiaduję się, że regulamin uległ zmianie - no nie ukrywam, że bardzo ciekawie się robi. Dodatkowo ostatnio linków przybywa, akceptuję wszystkie, a kasa jakoś specjalnie nie podskakuje, a jeśli już to zazwyczaj ze względu na wydaną kasę poleconych.

admin.banner.jpg

Dodatkowo ostatnio linków przybywa, akceptuję wszystkie, a kasa jakoś specjalnie nie podskakuje

Bo to są te 5% darmowe :D

A co do prowizji to prolink twierdzi, że nie powinna ona interesować wydawców, bo dostają oni codzienne naliczenia i tym się powinni martwić (oficjalne stanowisko).

prolink twierdzi, że nie powinna ona interesować wydawców, bo dostają oni codzienne naliczenia i tym się powinni martwić

No właśnie tym się większość martwi, że naliczenia są zaniżane i nie ma jasnych zapisów w regulaminie z jakich powodów.

Rzucić ludziom ochłapy, niech się wogóle cieszą że z głodu nie zdechną.

Panika paniką, ale to co wyprawia prolink to jakieś jaja.

Wystawiłem fakture, kilka dni póżniej mail, że mam problem z emisjć linków, myślę ok.

Po sprawdzeniu 100 domen i straconej godzinie na kilku wg prolinka linków nie ma, a w rzeczywistości są!

Stracona godzina, bo już nawet nie chce się im wysłać jak dawniej listy problematycznych domen tylko każą sprawdzać każdą z osobna i szukać "różowego"... Podejście do wydawcy jak do wroga.

Ja opłaciłem zakończenie wszystkich linków i póki co zawiesiłem współpracę z prolinkiem. Swoją drogą mimo, że nie emituje żadnych linków, domeny są pousuwane z panelu dziennie przybywa mi kilka groszy do salda. Co prawda, są to naprawdę groszowe sprawy rzędu 5 groszy dziennie ale ciekawe skąd się takowe pojawiają.

Ja poczekam na lepsze czasy a teraz daje sobie czas na redukcję linków na stronach, odbudowę PR i może na jakąś znaczącą konkurencję dla Prolinka - choć w moim przypadku wszystkie faktury miałem opłacone może z 2-3 razy z 1lub 2 dniowym poślizgiem ale były opłacone a to dla mnie jako wydawcy było najważniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności